Hned v pátečním souboji dvojic přišlo medailové umístnění. Za vítěznou plzeňskou dvojicí Tóth-Hrbáček ( -7 par) skončila hned čtveřice soupeřů shodně na -4 par a tak se šlo do dodatečného rozstřelu o zbylé stupně vítězů. Po vypsaných třech jamkách se na druhé místo probojovali Kubeš s Bicanem z Litomyšle a páté místo připadlo Poláchovi s Vyskočilem z Rumburka. O bronz svedli na dalších dvou jamkách souboj Vodrážka s Loderem (bez klubové příslušnosti) s klatovsko-atlantickou dvojicí Kurc-Doležal M. . Zatímco první mečbol druhá jmenovaná dvojice ještě nevyužila, na další jamce Doležal využil ideální přihrávku Kurce a úspěšným putem dostal Vodrážku pod tlak. Ten jamku minul a bronz tak putuje do rukou Kurce s Doležalem.

Víkendové 4.kolové klání přineslo veliké drama jak mezi muži, tak mezi ženami. Výborně odehráli své sobotní duely Radek Semerád (celkově druhý o 2 kopy za vedoucím Bicanem z Litomyšle), Milan Berecz na 11. místě, Filip Šnídl na 15. a Josef Šnídl na 17. místě. V ženách se po sobotních zápasech držela v čele domácí Jana Šnídlová se stejným výkonem jako Kocmanová z Litomyšle. Mezi dětmi do 15 ti let byl Vojtěch Šnídl druhý.

Nedělní dopolední kolo mužů zadělalo na opravdové drama. Radek Semerád stáhl jeden kop z náskoku Bicana a do hry se přihlásili ještě Pekárna (bez odd.přísl.), Vyskočil (Rumburk) či Mičkal (Int. Plzeň) s Bereczem. O všem muselo rozhodnout až závěrečné kolo. Nejlépe jej zvládla trojice Semerád, Pekárna, Vyskočil, která si mezi sebe rozdělila i medailové umístnění. K veliké radosti domácího Atlanticu se o jeden kop umístnil nejvýše Radek Semerád, před Josefem Pekárnou a o další kop před Michalem Vyskočilem.

TJ Baník Švermov - TJ Baník Lubná 2:2 (1:0) , I.B.tř., 16. 10. 2021
Skvělý výkon Lubná neproměnila v bodové žetony a zase nemá nic

"Z vítězstvím mám samozřejmě velikou radost, celé mi to asi dojde později. Před turnajem jsem si moc nevěřil, ale nakonec jsem vytěžil z natrénovaných hodin na domácím hřišti maximum. Po celý víkend jsem hrál bez zbytečného rizika, bez větších chyb, na perfektně připraveném 36 jamkovém hřišti mi vyšlo veškeré puttování, což udělá ve výsledku strašně moc. Měl jsem pomalejší rozjezdy, ale druhé "devítky" mi vyšly naprosto skvěle. Jsem maximálně spokojený. Děkuji zbytku týmu za podporu", řekl po premiérovém vítězství Radek Semerád.

Mezi ženami sice Jana Šnídlová neudržela v neděli medailové umístnění, ale celkově čtvrté místo o pouhých 5 kopů za vítěznou favoritkou Reinovou (Int. Plzeň) je výborným výsledkem. V soutěži dětí se Vojta Šnídl udržel na druhém místě a získal pro Atlantic další pódiové umístnění. A jako bonus pro domácí je vítězství v týmové soutěži, s poměrně výrazným náskokem 16 kopů před Interobalem Plzní.

Celkové výsledky :

Muži:

1. Radek Semerád ( -46 par)

2. Josef Pekárna ( - 45 par)

3. Michal Vyskočil ( - 44 par)

4. Milan Berecz ( - 42 par)

9. Josef Šnídl ( - 37 par)

20. Filip Šnídl ( - 30 par)

31. Slawomír Kudláček ( - 25 par)

41. Miloslav Doležal ( - 20 par)

47. František Novák ( - 17 par)

49. Jan Hájek ( - 16 par)

68. Jan Bauer ( - 6 par)

88. Roman Němeček ( 20 par)

Ženy:

1. Michaela Reinová ( + 6 par)

2. Adéla Křemenová ( + 7 par)

3. Marcela Hradečná ( + 8 par)

4. Jana Šnídlová ( + 11 par)

15. Lenka Žemličková ( + 42 par)

Děti:

1. Michal Mareš ( - 21 par)

2. Vojta Šnídl ( - 6 par)

3. Vladimír Kanta ( + 15 par)

8. Dominik Žemlička ( + 52 par)

9. Jiří Žemlička ( + 59 par)

Týmy :

1. Atlantic Rakovník 997

2. Interobal Plzeň 1013

3. Slovan Liberec 1035

Miloslav DOLEŽAL