FK Hředle – Union Žižkov 6:0 (3:0)

„Od desáté minuty byl zápas jasně v naší režii, byli jsme mnohem lepší a výsledek je zcela zasloužený. Na to, že je Žižkov druhý v II. třídě, byl výkonnostní rozdíl dost značný," byl překvapen s jednoznačným průběhem vedoucí Hředel Jan Sklenář, kterého potěšil návrat Ďuriny. „Jsem rád, že se po více jak roce objevil na hřišti Ďurina, který by měl pro nás být na jaře, pokud mu to práce dovolí, posilou. Nyní nás čekají těžší soupeři a až teď se ukáže, jak na tom jsme," dodal Sklenář.

Úvod zápasu přinesl vzájemnou oťukávací desetiminutovku, po které převzali otěže zápasu Hředelští, kteří je až na hluchou pětiminutovku ve druhém poločase, nepustili z rukou. První branku vstřelil Vitner, který se přehnal kolem žižkovských obránců a dostal Traverzu do vedení. Po velmi podobné akci to bylo po dvaceti minutách již o dvě branky, kdy se trefil opět Vitner. Další nadějné šance Vitnera a Bechnera zůstaly bez brankové odezvy a tak se trefil až ve 35. minutě chytře Cibulka, který využil chybné postavení brankáře Unionu.

I druhá půle pokračovala ve stejném duchu a jako první se trefil Sláma. Po hodině hry se dostali do hry i hosté, ale slabší chvilku Hředel nedokázali přetavit v žádnou vyloženou šanci. A tak se radovali opět hráči Traverzy, kdy své střelecké trápení s notným přispěním hostujícího brankáře protrhl Bechner. Ten se trefil i v závěrečné minutě, když uklízel luxusní přihrávku Slámy do prázdné branky.

Nepřehlédněte: Koch: Honza Suchopárek se mnou hrál ve školním týmu. Pojí nás velké přátelství

FK Hředle: Malinovský – Somol, Hamouz, T. Vodrážka, Cibulka – M. Vodrážka, Volráb, J. Sláma, D. Šmíd – Vitner, Bechner, hokejově střídali: Hladký, Ďurina, Pelc.