„Na to, jakou jsme měli zimní přípravu, kdy jsme kvůli zraněním odehráli pouze dva zápasy, to nebylo špatné. Šance byly na obou stranách, ale fotbal se hraje na góly. Poříčí šance proměnilo, my pouze jednu,“ pokrčil rameny trenér Strašecí Miroslav Procházka.

První poločas vyhráli hráči Poříčí 1:0, avšak gólů mohlo padnout na obou stranách mnohem víc. Autor úvodní branky – Trpišovský, neproměnil ještě další dva samostatné úniky a střely Rejhona a Bohaty pokryl gólman Doubrava. Za domácí zase mohl skórovat Kapek, který byl sám před gólmanem, ale hlavou nakonec netrefil bránu. Svoboda, který dělal Poříčí nejvíce starostí, dokonce dopravil střelu Kaválka do odkryté brány, ale byl v ofsajdu. Střely Palka a Kaválka odkopávali hráči Poříčí z brankové čáry.

Po změně stran domácí po krásném trestném kopu Trnky srovnali, ale Rejhon za chvíli oplatil stejnou mincí. Následně si hosté již vedení pohlídali a v 83. minutě se uklidnili po brance Trpišovského.

Nové Strašecí: Doubrava – Mžourek, Bláha, L. Mrázek, Erba – Trnka, Palko – Kapek, Kaválek, Krupička (79. Galia), Svoboda.

Fotbalisté SK Rakovník v přípravě remizovali s Duklou U19 2:2.
SK Rakovník veze z Prahy velecenný bod