Jak byste zhodnotil vystoupení Zavidova v podzimní části?
Vzhledem k tomu, že jsme hráli dvakrát venku a doma nás čekal těžký zápas s Hvozdnicí. Takže velmi těžký začátek, ale poměrně úspěšný. Poté jsme měli třízápasový herní výpadek. Začalo to odlfáknutým zápasem v Podlesí, špatným vystoupením doma s Kácovem a vyvrcholilo to katastrofálním výkonem v Jílovém. Pak jsme si pár věcí vyříkali a výkony od té doby měly stoupající tendenci a konec podzimní části jsme jak bodově, tak herně zvládli. Máme tedy 24 bodů, což je poměrně dost, ale vzhledem k vyrovnanosti soutěže je stále o co hrát. Základ pro náš cíl, který je umístit se do desátého místa, máme položený docela dobře

Jak hodnotíte úroveň soutěže?
Je tam znát, že skoro každý tým má dva až tři bývalé ligové hráče, což se odráží i na úrovni, která je velice dobrá. Hraje se technický, rychlý fotbal a já jsem na kluky pyšný, že v tak našlapané soutěži dokážeme být konkurenceschopní.

Kdo si myslíte, že má na postup?
Nejlepší kádr mají Zbuzany, které vedou naprosto zaslouženě a tým mají poskládaný velice dobře, mají i kluky z třetí ligy a pak se mi líbily Všenory, dobrý mančaft má také Hvozdnice. Takže ti to tři se mi jeví jako adepti na postup. Ale celkově je, jak jsem již řekl, úroveň soutěže velice slušná.

Který zápas se vám nejvíce povedl?
Nejvíce se nám podařil zápas v Příbrami. Tam jsme vyhráli 2:0 a troufnu si říci, že to byl pro nás klíčový zápas, neboť od té doby jsme se nakopli k sérii čtyř vítězných utkání. Velmi dobře jsme hráli ještě doma s Černolicemi a jednoznačná utkání byla doma s Jesenicí a s Lety, kde byla naše vítězství naprosto zasloužená.

Jak funguje spolupráce s rezervou?
Řekl bych že nadstandardně. Hráči, co jsou méně zatížení, nebo po zranění nastupují za B-mužstvo, což se projevilo hlavně v druhé půli podzimu, kde se dařilo i rezervě.

Koho z hráčů byste nejvíce pochválil?
Za klíčovou postavu považuji brankáře Kuklu a stopera Kloučka, kteří předváděli nadstandardní výkony během celého podzimu, i když se ostatním tolik nedařilo.

Jak je to s mladými hráči?
Mladé kluky využíváme. Jsem toho názoru že šanci potřebují dostat všichni. Snažím se, aby byli hráči dostatečně vytížení. Mužstvo máme dobře poskládané, jsou tam mladí jako je Ždánský, kterému je dvacet let, Zudovi bylo nedávno devatenáct, je tam brankář Kraus a Loula. Tyto považuji za budoucnost zavidovského fotbalu.

S kádrem a jeho šířkou jste tedy spokojený?
Se šířkou kádru jsem spokojený. Pokud se nám budou vyhýbat zranění, tak na tuto soutěž je kádr dostačující.

Jak bude vypadat zimní příprava?
Začneme v půli ledna. Máme tam čtyři přátelské zápasy. Je tam SK Rakovník, Tuchlovice, Vraný a poslední tým si teď nevybavím.