FK Kněževes – FC Zavidov B 4:2 (2:0)

První chyba hostů přišla už v 9. minutě, kdy Kozák využil nedorozumění v zavidovské obraně, pohrál si s gólmanem a zakončoval do prázdné branky. Další branka přišla ve 29. minutě, kdy po pravé straně pronikl domácí záložník a přesným centrem našel volného Kozáka, který uklízel k pravé tyči – 2:0. Hosté měli pouze ojedinělé útoky, které končily na hranici velkého vápna.

Druhý poločas začal stejně, jako skončil první, a domácí se snažili zvýšit svůj náskok. To se jim povedlo hned v 53. minutě, kdy Holeček zvyšoval již na 3:0. O tři minuty později se však Zavidovským povedl útok po levé straně, kdy míč zatáhl Ryšlavý a Loula uklízel už do prázdné brány – 3:1. Poté se hra uklidnila a hrál se nezáživný fotbal. V 69. minutě utekl po levé straně domácí záložník Hanych a střelou pod „víko" navýšil vedení domácích na 4:1. Hostům se podařilo snížit až v 89. minutě, kdy se po centru Špičky prosadil P. Čech st.

„Přijeli jsme do Kněževsi s cílem domácí tým potrápit a zkusit uhrát nějaké body. Bohužel po naší chybě šel domácí tým rychle do vedení. Naše hra v prvním poločase byla špatná, chyběl pohyb, přesnost v přihrávkách, a tak se domácí dostávali do šancí. V druhém poločase jsme se zlepšili, ale domácí si svoje vítězství v klidu pohlídali a vyhráli 4:2," zhodnotil zápas zavidovský fotbalista Petr Čech, který zároveň dodal, že největší problém Zavidovských je fakt, že ani jeden zápas na jaře neodehráli ve stejné sestavě.

„První poločas byl z naší strany výborný, soupeře jsme zmáčkli, vytvářeli jsme si šance. Holeček svoji stoprocentní šanci neproměnil, poté se ocitl po centru Vrábíka dvakrát v jasné příležitosti Kozák, který se prosadil až ze své třetí příležitosti a ve 29. minutě přidal svoji druhou branku. Bohužel druhá půle byla z naší strany rozháraná, přesto jsme se dostali do tříbrankového vedení a poté jsem již neměl obavy o naše vítězství," nechal se slyšet kouč Kněževsi Petr Krob.

FK Kněževes: Lenner – Krejčí, Vrábík, Kollár, Vršecký – Čihař, Komžik (73. Kutílek), Malafa, Hanych – Holeček (70. Večeřa), Kozák (88. Bradáč)

FC Zavidov B: Kraus – Ryšlavý, Šmíd (75. Štiller) Plincner,Loula – P. Čech ml., P. Čech st., Pešek, Zuda – Špička, Žďánský.⋌