Devátý na řadě je ČL Kolešovice, jehož výsledky byly chvílemi nevyzpytatelné. Jak sám uvedl člen týmu Michal Štícha, ofenziva byla slušná, ale díky chybám v obraně dostávaly Kolešovice zbytečné góly a přicházely o body. Povede se jim dohodnout se s Tatranem Rakovník na brankáři Aleši Herinkovi?

Kdy začala příprava a jak bude probíhat?
Příprava na novou sezonu začala v pátek 17. července. Trénovat budeme tradičně v našem areálu dvakrát týdně.

Jak se změnil kádr? Posily hráčské, změny v realizačním týmu, hostování, navrátilci…
Co se týče příchodů, prodlouženo bylo o rok hostování útočníkovi Tomáši Praisemu z Blatna a pevně doufáme, že se podaří dojednat působení brankáře Aleše Herinka z Tatranu. Jednání už se táhne měsíc a půl a bohužel zatím nedošlo k dohodě. Na odchodu je pouze Václav Zuska, o kterého projevilo zájem Městečko. I v tomto případě ovšem zatím není hostování uzavřeno.

Kolik přípravných zápasů vás čeká?
Dnes hrajeme v rámci 1. kola okresního poháru duel s SK Rakovník B, v případě, že nepostoupíme, sehrajeme s největší pravděpodobností generálku se Sokolem Mšec v neděli 16. srpna na jeho hřišti.

Co budete chtít oproti loňsku změnit, aby byly výkony ještě lepší?
Spokojenost byla určitě s ofenzivou, naopak zapracovat bychom měli především na obranné hře týmu. V loňské sezoně jsme dostávali hodně zbytečné a hloupé góly, které nás mnohdy stály bodový zisk.

Pár tipů na závěr:
Černý kůň soutěže: SK Rakovník B.

Nejsilnější tým soutěže: Kněževes.

Klub, který se nejvíc obmění: Netuším, uvidíme v průběhu sezony.

Na koho se nejvíc těšíte: Určitě na derby s Kněževsí a na domácí zápasy, kde panuje vždy bouřlivá atmosféra.

Kdo by mohl vyhrát pohár: Tipnu si, že Olympie Rakovník, ta se jeví jako pohárový specialista.

Jaký tým za rok II. třídu opustí (dolů i nahoru): O titul bude určitě bojovat už zmíněná Kněževes, směrem dolů mi to nejvíc vychází na Janov, ale nepřeji to vůbec nikomu. Doufáme, že my se záchranářským bojům vyhneme.