Sokol Nové Strašecí – Tatran Sedlčany 2:1 (0:1)

„Byl to infarktový zápas. Místo, aby vstřelili deset branek, tak se nakonec strachují o výsledek," řekl po utkání jeden z diváků Milan. A měl pravdu. Novostrašečtí fotbalisté od počátku zápasu byli lepším týmem a vytvářeli si jednu šanci za druhou.
„Nedáme branky a pak jsme několik minut před koncem prvního poločasu inkasovali," nevěřícně kroutil hlavou novostrašecký kouč Radim Suchánek. Jeho svěřenci jen během úvodní pětačtyřicetiminutovky spálili pět tutových šancí.
Druhé dějství naštěstí přineslo také konečně branky na straně domácích.

DALŠÍ VÝSLEDKY: (KP)Tatran Rakovník - Benátky nad Jizerou 2:0 (0:0)

I. A. Velvary - SK Rakovník 5:1 (3:1) 

Domácím mohl dát klid na kopačky Ducár, ale z velmi slibné pozici poslal míč nejprve vedle a poté přímo do náruče gólmana. A na sedlčanském brankáři ztroskotal také kapitán domácích Jan Mrázek. Ten si položil brankáře na zem, ale pod nohy se mu stihl vrhnout obránce a míč se štěstím odrazil do náruče brankáře. „Ani si nepamatuji, kolik jsme zahodili šancí. Je to až neskutečné, co nedokážeme proměnit. Jsem ale velice rád, že se nám nakonec podařilo získat tři body, které jsme už potřebovali. Potvrdily se i spekulace o soupeři, který ačkoliv ještě nebodoval, tak byl velmi kvalitní v určitých úsecích hry. My jsme je ale přehrávali a klukům musím poděkovat za nasazení. Mrzí mne ale, že nejsme schopni vyhodnotit situace tak, abychom utkání dohráli bez nervů a vstřelili branky," poohlédl se za utkáním kouč Radim Suchánek.V jednapadesáté minutě se trefil domácí Mžourek a bylo vyrovnáno. Domácím se však vedení na svou stranu dlouho strhnout nepodařilo. Až v sedmdesáté druhé minutě poslal z pokutového kopu Kaválek do vedení. Hosté se snažili sice ještě vstřelit vyrovnávací branku, ale novostrašecká obrana fungovala výborně. Kuta ohrozili sedlčanští pouze jedenkrát, ale z dalekonosného projektilu si strašecký gólman poradil.

Nové Strašecí: Kut – Bláha (42. Kapek), Havel, Duchoň, Soukup – Hanzl (46. Janoušek), Mžourek, Kaválek (89.Pejša), Vašák – Ducár, Mrázek. Trenér: Radim Suchánek