Přední Kopanina – Nové Strašecí 0:3 (0:2)

„Přijeli jsme tam s touhou už konečně vyhrát a podařilo se," ozvalo se jako první z úst kouče.
Na začátku museli hosté čelit dvěma krušným chvilkám. Nejprve hned na začátku zápasu prolétl roh až k přední tyči, kde Kut vyrážel míč až z lajny a podruhé dával Razím brankáři malou domů, jenže Kut míč netrefil ideálně a útočník už by zakončoval do prázdné branky, když se přiřítil Duchoň a fantastickým skluzem vše zachránil.

Od té doby už se počítaly šance pouze na jedné straně. Vašák přehodil gólmana, ale i s brankou. Wittmayer pálil nebezpečně, ale strážce domácí branky chytil. Pak už byl poslední jmenovaný úspěšnější, když převzal nakopnutý míč od Bláhy a udělal brankáři kličku – 0:1.
Ve 29. minutě přehazoval gólmana i J. Mrázek, ale míč se zastavil o břevno a padl zpět do pole, kde sice číhal Kapoun, ale meruna od něj letěla jen do bočnice. Po pár minutách vyhrál Wittmayer hlavičkový souboj a posunul míč na Chaloupku, s ním šel sám na brankáře. Vzadu nabíhal ještě Kapoun, který také míč dostal a zakončil do prázdné – 0:2.

o druhého poločasu vstoupili hosté trochu opatrněji, pojistili si obranu a spoléhali na brejky. Nebezpečný centr domácích Kut na poslední chvíli vyrazil a štěstí bylo že následná dorážka šla vysoko nad branku.
Strašečtí měli nějaké brejky, ale nedařilo se je dotáhnout až do konce.

„Možná jsme mohli kopat i pokutový kop, zdálo se mi, že byl ve vápně faulován Vašák," vsunul informaci Miloslav Mrázek.
V další šanci byl po Kapounově zpětném míči Wittmayer, ale branku netrefil. V závěru se přeci jen další branky hosté dočkali, když Bláha poslal centr až na Kapouna, který posunul balon před prázdnou na L. Mrázka. Vše klaplo a výsledek 0:3 už se nezměnil. A že se změnit mohl. Jenže Kut před konečným hvizdem ještě vystihl kličku a úmysl protihráče a míče se zmocnil.
„Konečně jsem prolomili tu naší smůlovatou sérii porážek. V zápase jsme se až na jeden případ vyvarovali těm zbytečným chybám, naopak se nám podařilo třikrát skórovat a naše vítězství je podle mého naprosto zasloužené. Doufám, že tento výsledek nám pomůže k dalším zápasům. Teď nás čeká těžký soupeř z Benešova…" konečně se radoval trenér Miloslav Mrázek.

V dalším zápase přivítá Strašecí doma v sobotu od 16:30 Benešov.

Strašecí: Kut – Dimov, Bláha, Duchoň, Razím – Chaloupka (88. D. Mráze, J. Mrázek, L. Mrázek, Vašák – Wittmayer (84. Kaválek), Kapoun (89. Janovský).