Brozany – Pavlíkov 0:5 (0:2)

Dobrý start je vždy výhoda. Hosté po pár kombinacích protlačili míč až do vápna, kde se jej zmocnila Bogliová a poslala ho do sítě – 0:1. Většinu času se hrálo na polovině domácích a jen občas přenesly Brazany míč k vápnu mladé brankářky Horáčkové. V 19. minutě zatáhla míč k brankové  čáře Hlaváčková a poslala ho proti noze nabíhající Joglové. Ta nastavila placku a zvýšila na 2:0.

Do poločasu už byla hra unavená, sice s kombinací, ale ospalá.   Největší šanci na další branku měla ve 43. minutě Joglová, která ale nastřelila jen tělo brankářky a odraženým míčem se jí nepodařilo přelobovat  vysunutou gólmanku.

Do druhého dějství vstoupily hostující hráčky trochu víc aktivně, během přestávky se shodly, že tomu chybí potřebný náboj. Šancí se zrodilo víc a jako první se ujal centr Ad. Brabcové na zadní tyč, který zapadl do vinglu – 0:3. Po pár kombinacích, které ale končily na vápně si z dvaceti metrů přistrčila merunu ke střele Slavíková a padajícím listem překvapila brankářku domácích – 0:4.

Poslední nejkrásnější tečku  vymyslela Ad. Brabcová, která pronikla kličkou do vápna a osamocená před gólmankou ještě našla nabíhající Joglovou, a ta ve skluzu zakončila prakticky do prázdné branky – 0:5.

„K utkání jsme odjeli bez možnosti střídání. I tak jsme byli fyzicky lepší, chvílemi jsme vymysleli pěkné kombinace, ale pořád tomu v určitých fázích zápasu chyběl větší život, touha dát víc branek a tlačit se do zakončení. Druhý poločas byl trochu lepší, holky si dovolily individuálně, do ohrožení naší branky jsme soupeře nepustili a zaslouženě jsme vyhráli," zhodnotil venkovní duel kouč Josef Štiller.

Pavlíkov: Horáčková – Hajnová, Bártová, Pázlerová, Ad. Brabcová – Nováková, Joglová, Al. Brabcová, Slavíková – Bogliová, Hlaváčková.