Derby rakovnických rezerv okořenilo několik hráčů z A mužstev. V dresu domácích se objevili Pucholt či Sklenka a v bráně zaskakoval kanonýr Červený. Tatranské zase posílili Omovie, Ibraimi či Kokarau.
Tatranští byli v úvodu lepší, avšak jejich akce končily před vápnem nebo nepřesnými dlouhými centry. Kingsley Omovie mohl potrestat zaváhání rozehrávky u lajny, ale jeho střelu zblokovala obrana. Na druhé straně Kýzl vyhrál souboj s Kabelem, ale míč mu na poslední chvíli odkopl Šika a další jeho pokus skončil nad brankovou konstrukcí. Největší šance Tatranu přišla v 60. minutě, střelu Omovieho skvěle vychytal Červený a následnou střelu Čermáka vykryly záda Fojtíka. Následný protiútok do otevřené obrany potrestal Pucholt, který po kličce Kabelemu zakončoval do prázdné branky. Tatran poté hrál vabank, ale průnik do otevřené obrany nezúročil ani Pucholt ani Čech.

Hrající trenér domácích Petr Kýzl považuje výhru za velmi cennou. „Pro mě je to nejdůležitější vítězství jara. Zápas měl náboj derby, hrálo se důrazně. Hlavně musím poděkovat Jardovi Červenému, který se netradičně postavil do branky.“

Podle asistenta trenéra hostů Miroslava Hájka měli jeho svěřenci minimálně na bod. „Zápas měl docela slušnou kvalitu a byl poměrně vyrovnaný, možná jsme měli více šancí. Jelikož jsme v přípravě dostávali hodně branek, posílili jsme obranu, což se celkem vyplácelo, až na jedinou akci domácích. Kdybychom byli v zakončení efektivnější, odvezli bychom si minimálně bod. Bohužel, fotbal se nehraje na krásu.“

SKR B: J. Červený – Jirásek (46. Čech), Fojtík, Trégr, Titlbach – L. Krupička, Sklenka, Pucholt, Mareš, Faigl (64. Nováček) – Kýzl (81. Plaček).
Hrající trenér: Petr Kýzl.

Tn. Rakovník B: Kabele – Jiřík, Hájek, L. Šika, Čermák – Kokarau (76. L. Skoupý), Mašek (83. Špidra), Kutafin (76. F. Skoupý), M. Kučera, Tauš – Kingsley Omovie.
Hrající trenér: Miroslav Hájek.

Fotbalisté Nového Strašecí v prvním jarním kole krajského přeboru prohráli s Poříčím 1:3.
Bubáci přišli v Semicích o bod v 90. minutě