První na řadě je FC PO Olešná, o které nám tyto drobné změny prozradil trenér Miloslav Doležal.

Kdy začala/začne příprava a jak bude probíhat?
Přípravu jsme začali v sobotu 11. července a pokračujeme dvakrát týdně systémem středa, sobota. Po celou dobu se připravujeme v areálu na Olešné. Do přípravy mají možnost zasáhnout i všichni hráči B-týmu a dorostenci. Mají stejnou startovní pozici jako hráči „áčka".

Jak se změnil kádr? Posily hráčské, změny v realizačním týmu, hostování, navrátilci…
Kádr se zatím nezměnil prakticky vůbec. Povedlo se nám dotáhnout přestup Michala Vodrážky z Pavlíkova. Jinak ještě jednáme o dvojici hráčů. Někteří hráči se vrátili z hostování. Naopak Radek Polášek i nadále zůstává na Tatranu a o jednoho hráče se zajímá celek z vyšší soutěže. Jména do vyřešení uvádět nebudu.

Kolik přípravných zápasů vás čeká?
Oficiálně nás čeká zatím jen jeden, a to v neděli 2. 8. od 17 hodin v Lubné. Vzhledem k dovoleným bereme jako vítanou přípravu (a kvalitní) i pohárové utkání s Olympií Rakovník (sobota 8. 8. 17:00). Podle výsledku tohoto zápasu se bude odvíjet soupeř na generálku OP. V případě výhry bychom narazili v dalším kole poháru na vítěze utkání Řevničov – Lišany a v případě prohry budeme soupeře hledat.

Co budete chtít oproti loňsku změnit, aby byly výkony ještě lepší?
Musíme jednoznačně zlepšit tréninkovou docházku, protože hlavně kvůli tréninkovému manku jsme neskončili v loňské sezoně na lepším než 8. místě tabulky. A kdyby se nám podařilo stabilizovat kádr, byl by to příjemný bonus navíc.

Pár tipů na závěr:
Černý kůň soutěže: Kněževes.

Nejsilnější tým soutěže: Těžko tipovat nejsilnější tým, když nevím, s jakými kádry celky soutěž odehrají.
Klub, který se nejvíc obmění: stejná odpověď.

Na koho se nejvíc těšíte: Mně osobně je jedno s kým hrajeme, těším se na každý zápas.

Kdo by mohl vyhrát pohár: Kdokoliv z přihlášených (smích).

Jaký tým za rok II. třídu opustí? (dolů i nahoru): Nahoru Kněževes, dolů nebudu tipovat, protože to nikomu nepřeji. Hlavně ať to nejsme my.