Už začaly Kolešovice přípravu? Co bude její náplní?
Trénovat jsme začali 12. ledna. Tréninky probíhají zatím pátky a soboty. V pátek chodíme do kolešovické haly, sobotní tréninky absolvuje mužstvo tradičně v přilehlém lese či okolních cestách, kde budeme nabírat fyzickou kondici.

Jak se díváte s odstupem času na podzimní umístění? Podle vašich výkonů hodně lidí tipovalo, že se umístíte výš, než na desátém místě…
Aktuálně se nás netýká boj o záchranu, ale je teprve polovina soutěže. Ovšem myslím si, že reálně jsme měli získat na podzim o 5 bodů více, pak bych byl plně spokojený. Mužstvo na to rozhodně mělo. Hovořím teď o zápasech doma s Lužnou, který jsme na šance určitě vyhrály, v Jesenici, kde by byla spravedlivá remíza stejně tak v Pavlíkově. Těchto 5 bodů po podzimní části mi schází.

Hraje se vám lépe doma? Máte hodně hlučnou diváckou kulisu, je to pozitivní?
Rozhodně podáváme lepší výkony doma, kde je výborná divácká kulisa a mnohdy chodí opravdu hodně diváků.  Ti jsou však u nás tradičně hodně nároční, ale na druhou stranu věrní.

Máte připravené nějaké přípravné zápasy? Soustředění?
Stejně jako v loňském roce se zúčastníme zimního turnaje v Rynholci, kde nás čekají postupně zápasy s SK Lány, Baníkem Stochov a TJ Roztoky. Týden před začátkem mistrovských soutěží nás navíc čeká semifinále poháru s Jesenicí.

Jak se změní/změnil hráčský kádr či realizační tým?
Co se týče změn v hráčském kádru, tak očekávám, že kádr zůstane pohromadě a nikdo by neměl odejít. Jediný otazník je zatím nad brankářem Rotkem, který se přestěhoval mimo okres, tam to zatím řešíme. Největší „posilou" by měl být pro zbytek sezóny Petr Roubík, který se vrací po dlouhodobém zranění. Na hostování by měl naopak odejít Luboš Kozák, který má namířeno do Branova. V kontaktu jsme ještě s dvěma hráči do ofenzivy. Oba hrají na rakovnickém okrese, jeden z nich přímo II. třídu. Minimálně jednoho z nich bych v týmu rád uvítal.

Na koho se na jaře nejvíc těšíte a proč?
U nás je to myslím jasné. Nejvíce sledované bývají zápasy se sousední Kněževsí, které máme po podzimním zápase co oplácet. Těšit se můžeme taktéž na dosud neporažený Zavidov, se kterým hrajeme první jarní zápas v domácím prostředí.

Jaké jsou cíle pro konec sezony?
Minimálním cílem pro nás pořád zůstává, jako pro nováčka soutěže, záchrana. Věřím, že to se nám podaří. Rozhodně umístění kolem 7. místa by mělo být v možnostech týmu. V tuhle chvíli na něj ztrácíme čtyři body.

Na vašich webových stránkách probíhají dost často různé ankety, třeba hráč podzimu nebo nejlepší rozhodčí?
Ano, to máte pravdu. Hráče podzimu vyhrál v hlasování našich fanoušků i hráčů Dan Polánek a také jsme se ptali na to, který rozhodčí z těch, co nás pískali  na podzim, byl nejlepší. Anketa stále běží, ale nejvíc hlasů má zatím Jan Beran.