MAS Táborsko B – Nové Strašecí 7:0 (2:0)

Začal rychlý a kombinační fotbal. Hosté vydrželi držet krok zhruba 30 minut, pak zasahoval Kut, ale domácí se přeci jen prosadili po standardní situaci. To samé se opakovalo ve 40. minutě a tehdy přišel zlom. Bylo jasné, že to udržet nepůjde.

Hned po nástupu na druhý poločas Strašečtí úplně propadli a inkasovali tři rychlé góly. No a bylo po zápase… Od té doby se každý příznivec hostů modlil, aby už byl konec. Šestou branku domácí vsítili z pokutového kopu a vše završili střelou zpoza vápna a uzavřeli zlý sen Strašecí – 7:0.

„Těžko mohu k tomuto zápasu něco říct. Neměli jsme čtyři hráče, domácí byli naopak hodně posílení. Tato silná sestava se na výkonu hodně podepsala a rozdíl byl hodně markantní. V prvním poločase jsme dokázali ještě trochu držet krok, ale ve druhém už nebyla absolutně na nic síla. Domácí prostě zaslouženě, i když pro nás dost krutě, vyhráli," hledal těžko slova kouč Miloslav Mrázek.

Strašecí: Kut – Dimov, Duchoň, Bláha, Razím – Kaválek, D. Mrázek, L. Mrázek, Vašák – Wittmayer (55. Kroupa), Urik, (78. Janovský).