Vedoucí týmu Jaroslav Horáček nám prozradil, jestli družina kouče Oldřicha Bernarda posílila a jaké plány pro jaro má.

Co říkáte na vaše podzimní čtyři body, není to málo?
No, co mohu říct, je to málo. Bohužel náš tým moc kvalitu neměl a těžko jsme mohli počítat s lepším umístěním. Na place hráli chlapi, kteří působili ve IV. třídě, takže tento fakt se musel někde projevit. Měli jsme velkou chybovost v defenzívě a přechod do útoku také nebyl slavný, byli jsme málo nebezpeční.

Bude Branov na jaro nějak posilovat?
V tuto chvíli máme hotové dva hráče. Z Kolešovic Luboše Kozáka a z Roztok Stanislava Rouse. Hostování se podařilo prodloužit Vladimírovi Novákovi ze Zbiroha a Tomášovi Zábraczkému z Roztok. Některé další hráče máme ještě rozdělané, ale o tom bych nerad před dokončením hovořil.

Takže budete chtít hrát raději II. třídu a soutěž chcete zachránit s nějakými posilami, než abyste se svými spadli dolů?
No, tohle není zcela jisté. Určitě bychom chtěli soutěž zachránit, ale do hlav hráčů nikdo nevidí… Někteří chtějí, jiní možná radši budou hrát o soutěž níž bez nově příchozích…

Vedení zůstává? Kdy začala příprava?
Ano, trenérem je i nadále Oldřich Bernard. Příprava začala 12. ledna venku, poté pokračovala 16. ledna v hale. Pořád se naše tréninky střídají vevnitř a venku. Halové jednotky bychom měli někdy koncem února pak odbourat, záleží na počasí…

Co nějaké přípravné zápasy?
Zatím jsme žádný nesehráli, teď 2. března se díky sněhu a počasí asi zápas zruší, ale 10. března jsme domluveni s týmem Skomolno z okresu Rokycany a týden na to 16. hrajeme v Broumech.

Cílem jara je tedy záchrana, nebo už jste to vzdali?
Určitě se o záchranu budeme snažit a když to nepůjde, budeme chtít alespoň jaro odehrát důstojně. Budeme se snažit poprat o nějaké body a určitě zabojujeme o nějaké výsledky.