Nové Strašecí – Aritma Praha 0:0 PK 6:5

V sobotu odpoledne se na rakovnickém okrese odehrál kromě okresních zápasů ještě jeden z vyšší soutěže, a to právě tento ve Strašecí. Diváci, kteří ale na divizi přijeli, si moc nepošmákli, protože jak přiznal sám trenér Libor Šíma, na koukání to zrovna nebylo.

Kromě pár šancí se v podstatě v zápase nic nestalo. Pár zblokovaných střel… V prvním poločase vytáhl Duchoňův pokus hlavou Stareček mimo branku a následně překopl konstrukci Hájek. To bylo ze strany domácích vše. Ti se po většinu zápasu spíš bránili, ale Praha Kuta moc neprověřila. Brankář Strašecí zasahoval ve druhém poločase jednou, když vyrazil střelu na tyč, a pak spíš sbíral oražené míče.

„Sobotní zápas moc krásy nenabídl. Oba týmy čekaly na chybu soupeře a hrálo se spíš od vápna k vápnu. Hosté drželi častěji míč, byli oproti Sedlčanům šikovnější na balonu, ale pro změnu jim chyběla agresivita a důraz.

My jsme pak už jen zaparkovali vlak před vápno a vyčkávali. Byli jsme nakonec šťastnějším týmem, protože jsme ještě ovládli penalty. Každý bod je pro nás dobrý a za tyto dva s prvním celkem soutěže jsme samozřejmě rádi," zhodnotil další domácí utkání kouč Libor Šíma.

Strašecí: Kut (90. Doubrava) – Mžourek, Obermajer, Duchoň (30. Glasnovič), Palko – Hájek, Dolák, Kaválek, Vašák (84. Paluba), Volf (46. Kučera) – J. Mrázek.