Velká Dobrá – Tatran Rakovník B 3:0 (3:0)

Vstup do utkání měli hosté jako z hororu. Ještě neuběhly ani tři minuty, když domácí zahrávali ze strany trestný kop, který zastavila až síť – 1:0. O chvíli později Tatranští nedokázali odvrátit sérii rohových kopů, na třetí z nich si naběhl Andruchovič a hlavou uklidil míč za záda Procházky – 2:0. Rakovnické mohl vrátit do hry Tauš, ale z pěti metrů netrefil hostující branku. V 26. minutě udeřili domácí potřetí. Po akci jako přes kopírák, opět ze standardní situace, zvýšil Andruchovič, již na 3:0. Poté se hra vyrovnala a Tatranští se dostali do dvou dobrých příležitostí. Vrána pronikl do pokutového území, ale jeho střela byla nepřesná a o chvíli později ten samý hráč našel přesným centrem Hájka, jemuž chyběly centimetry.

„První poločas byl pro nás hororový. Vůbec se nám nepodařil vstup do utkání, nedokázali jsme si pohlídat standardní situace a z nich třikrát inkasovali. Poté se hra vyrovnala, ale domácí nás do šancí příliš nepouštěli," popsal dění na hřišti trenér Tatranských Zdeněk Weis.

Do druhého poločasu vystřídal zdravotně indisponovaného brankáře Procházku Zach. Domácí, vědomi si svého náskoku, již nikam nepospíchali a do karet jim hrálo i vyloučení Jiříka v 57. minutě. Tatranští se přesto snažili s výsledkem něco udělat, ale nebylo jim přáno ani čestného úspěchu a tak odjeli z Dobré bez bodu.

„Druhý poločas byl již z naší strany o něco lepší, měli jsme jednu šanci na snížení, když jsme měli kopat penaltu za ruku ve vápně, ale jinak jsme prohráli zaslouženě," shrnul nepovedené utkání Tatranský Zdeněk Weis.

Tn. Rakovník B: Procházka (46. Zach) – Čermák, Jiřík, Weis, Kroupa – Pokorný, Hájek, J. Konopásek (36. Soukup), Vrána – Osvald (60. Černý), Tauš.