Malše Roudné – Nové Strašecí 5:1 (3:1)

Prvních patnáct minut bylo trochu z jiného filmu. Hosté byli lepší a zaslouženě v 8. minutě vedli po individuální akci L. Mrázka, který si dovolil kličku brankáři – 0:1. Pak už ale začali Strašečtí dělat chyby a góly už nedali. Do poločasu dostali tři fíky a druhá půle se nesla ve stejném duchu.

I když se domácí dostali za pětačtyřicet minut k brance Kuta jen dvakrát, ty dva kýžené góly do konečné pětky dali – 5:1. Přesto, že měl dvě šance Ducár, jasnou tutovku střídající Volf a ještě L. Mrázek, žádný pokus se neujal, a tak vyzní výsledek z Roudné až moc nemilosrdný.

„Utkání jsme nezvládli takticky, neuhlídali jsme střed hřiště, kde hrál zkušený Otepka. Jen on sám tři góly dal a na jeden nahrál. Zlomový okamžik přišel také po našem prvním gólu, kdybychom dali další nebo dva, jakože šance na to byly, tak to asi bude probíhat jinak. Bohužel jsme góly dostali my a tím se zápas zlomil. Ve druhém poločase jsme měli další šance, ale v zakončení jsme byli neškodní. Hra byla v určitých pasážích pěkná, kombinovali jsme po stranách, ale co naplat, když je výsledek takový. Na můj vkus až moc zlý…," vyprávěl o druhém zápase kouč Libor Šíma.

Strašecí: Kut – Hartman, Bodeček, Obermajer, Palko – Ducár, Duchoň, Hájek, Kaválek (45. Dolák) – Glasnovič (80. Janoušek), L. Mrázek (70. Volf).

Představujeme:

Marin Glasnovič

Narodil se v Chorvatsku, ale v ČR žije již dlouho. V mládežnickém věku prošel Spartou, později působil např. v Meteoru Praha, Ovčárech, Zápech, ale i prvoligové Jihlavě. Nyní bude hrát v Novém Strašecí.