Nové Strašecí – Čížová 3:1 (0:1)

Poločasový výsledek moc dychtivý nebyl, však se také hosté po velké hrubce dostali ve 35. minutě lacino do vedení. Gólman Kut totiž rozehrál ne moc šikovně na Duchoně, který byl v obležení hráčů. Z tlaku se nedostal a naopak míč ztratil, z čehož pramenilo přečíslení a branka Jirouše – 0:1.

Srovnat mohl Glasnovič nebo Mžourek, ale vše si domácí nechali až na druhý poločas. Pět minut po obrátce vypálil Hájek z dálky a jeho projektil se zastavil až v šibenici – 1:1. Pak se o míč popral Ducár, který odstavil soupeře, posunul jej na J. Mrázka, který poslal centr do vápna. Ve skrumáži hráčů se nejlépe orientoval Glasnovič – 2:1.

Poslední branku má na svědomí po samostatné akci Ducár, který pěkně zužitkoval přihrávku mezi beky a další práci už si pokazit nenechal – 3:1.
Do konce zbývalo osm minut, které domácí v klidu pohlídali.

„Zápas jsme odehráli dobře, fungovala nám defenziva, takhle to bylo správně. Pak jsme čekali spíš na brejky, které nakonec přišly a určitě jsme byli lepší než soupeř. Asi by byla ostuda s Čížovou nevyhrát," doplnil svůj názor k utkání trenér Libor Šíma.

Strašecí: Kut – Palko, Obermajer, Bodeček (Volf), Hartman (J. Mrázek), Martin Mžourek (Ducár), Duchoň, Hájek, Vašák, Kaválek, Glasnovič (Janoušek).