Nové Strašecí – Litol 3:4

Ve středu si svěřenci Václava Ecka v Horních Měcholupech předehrávali poslední utkání jara, které nakonec vítězně zvládli ve svůj prospěch – 2:0. V sobotu doma měli tedy poslední vystoupení, které bohužel už tak šťastně nekončilo, ale hlavní je, že Strašecí dokázalo udržet divizi a všichni si mohou blahopřát.

Dva góly Flachbarta a jeden Kaválka na Litol nestačily. Ta disponovala šikovnými hráči tmavé pleti, kteří se spolu s Hrzánem výborně doplňovali a právě touto kvalitou domácí přehrávali.

„Chtěli jsme se se sezonou rozloučit vítězně, ve středu se nám to v předehrávce podařilo, ale doma proti Litoli už ne. Výkon soupeře mě překvapil, nechápu, jak může Litol hrát o záchranu, když se u nás prezentovala jako jedno z nejlepších mužstev. Velké problémy nám dělala dvojice černoušků, kterou podporoval Hrzán. Tito hráči byli rozdílovým bodem utkání a měli na vítězství hostů největší podíl," zhodnotil poslední představení Nového Strašecí v divizní skupině B kouč Václav Eck.

Strašecí: Doubrava, Palko, Obermajer, Bodeček (Volf), Hájek, Vašák, Duchoň, Flachbart, Kaválek, Bukač, Mrázek. Trenér Václav Eck.