Karlovy Vary – Sokol Nové Strašecí 6:0 (3:0)

V úvodu však potupnému debaklu nic nenasvědčovalo, ba naopak. Již v první minutě prověřil pozornost domácího gólmana Strnada útočník Svoboda. Ve 14. minutě se ale Karlovarští dostali do vedení, když Plechatý unikl po pravé straně, odcentroval přes Beneše a Duchoň si smolně srazil míč do vlastní sítě – 1:0. Na druhé straně mířil Beneš vedle. Ve 22. minutě byl Duchoň opět „při chuti", když ho od druhého vlastního gólu zachránila tyč. O několik minut později se řítil Psohlavec sám na Doubravu, který ho však fantasticky vychytal. Ve 34. minutě se již ex-rakovnický snajpr dočkal, když se nejlépe zorientoval ve skrumáži a poslal domácí do dvoubrankového vedení – 2:0. Karlovarští se poté uklidnili a o další čtyři minuty později se po dalekonosném pokusu Királyiho radovali potřetí – 3:0.

V úvodu druhého dějství mohl zkorigovat Svoboda, který se dvakrát řítil sám na brankáře, ale ani jednou neuspěl, když nejprve nastřelil pouze Strnada a jednou mu v cestě stála tyč. Na druhé straně se prosadil hlavou opět Psohlavec, který zvýšil již na 4:0. Pátou branku domácích vstřelil v 58. minutě Geňo a v 81. minutě pečetil výhru Karlovarských Királyi – 6:0.

„Do dvanácté minuty jsme se vydrželi soustředit na to, co máme a plnili jsme úkoly. Poté přišla první chyba a celá hra se nám zhroutila jak domeček z karet. Můžeme poděkovat Pavlu Doubravovi, že si odvážíme „pouze" šest branek. Psohlavec to má pořád v sobě a pokaždé když byl ve vápně, tak to smrdělo gólem," ocenil kvality karlovarského kanonýra kouč Sokolu Nové Strašecí Libor Šíma.

Nové Strašecí: Doubrava – Palko, Mrázek, Duchoň, Beneš – Kapek, Hartman, Bláha, Dolák – Mrázek, Svoboda. Trenér: Libor Šíma.