Sokol Nové Strašecí – MFK Dobříš 1:4 (0:2)

Vstup do zápasu domácím fotbalistům rozhodně nevyšel podle představ. Už ve třetí minutě nechala novostrašecká obrana trestuhodně osamoceného dobříšského hráče, jenž pohotově nedal domácímu Kutovi šanci – 0:1. Minutu na to mohl vyrovnat Ducár, ale minul, později se do dobré pozice dostal Bláha, ale ani on nedokázal nasměřovat míč mezi tři tyče. Z následné akce hostů se blýskl výborným zásahem nestárnoucí Kut, jenž zlikvidoval sólo hostujícího hráče.
Ačkoliv se fotbalisté Nového Strašecí snažili o vyrovnání a vytvořili si několik šancí, nijak výrazně hostujícího brankáře neohrozili.

„Nemáme klasického útočníka, který by se pohyboval v ofenzívě a také udělal i několik útočných faulů. S tím se ale potýkáme od počátku sezony," vysvětlil hlavní příčiny, proč Novostrašečtí nebyli příliš nebezpeční, kouč Radim Suchánek.

A situace se pro domácí zkomplikovala necelých pět minut před koncem prvního poločasu. Středem obrany se prohnal hostující hráč a lobem překonal vyběhnuvšího Kuta – 0:2.

Druhé dějství bylo téměř totožné jako první poločas. Už po několika málo minutách domácí inkasovali potřetí.  „V tu chvíli bylo po utkání," komentoval trenér Radim Suchánek. Ten dále řekl, že se jeho svěřenci snažili do utkání vrátit, do útoku se tak vysunul Duchoň.

Po čtvrté inkasované brance už to vypadalo s domácími bledě. Dvě minuty před závěrečným hvizdem ale vstřelil čestnou branku Duchoň po centru Vašáka.
„Hráčům nemohu nic zásadního vytknout, nehráli zase tak špatně. Bojovali, hráli, bohužel jsme dostali první dvě branky přes střed hřiště. A jak jsem také řekl, chybí nám klasický útočník, na vstřelení branky se hrozně nadřeme a navíc ještě začneme hrát, až když inkasujeme branku," hodnotil utkání trenér Radim Suchánek.

Sokol Nové Strašecí: Kut – Hartman (45. Soukup), Havel (45. Bidrman), Bláha, Kapek – Mžourek, Duchoň, Zázvorka, Vašák – Ducár, Mrázek J. (68. Hanzl).