„Vzhledem k našemu stavu v kádru jsme chtěli hrát zodpovědně dozadu, do ničeho Tuchlovice nepouštět a zkusit nějaký gól dát. Taktika nám vycházela až do nastavení, kdy jsme inkasovali vyrovnávací gól. Je to škoda, takovýchto zápasů venku jsme odehráli víc, zase máme pouze bod. Hodně to mrzí, ale už s tím nic neuděláme,“ smutnil ze ztráty dvou bodů novostrašecký kormidelník Miroslav Procházka. 

Plameny pohltily halu Kongo v areálu Tyršova koupaliště.
Výstavba nových budov začne až po letní sezoně


Hosté mohli inkasovat již po deseti minutách, když si málem dali vlastní gól. Na druhé straně Svobodovu střelu na poslední chvíli zblokoval obránce. Následně se mohl trefit ze standardní situace navrátilec do sestavy Kaválek, který však trefil pouze gólmana. Novostrašecké pak zachránil Doubrava, který vyrazil střelu z vápna na roh. „V první půli jsme hráli dobře, podrželi jsme balon, nehráli jsme na žádné nakopávané míče a byli jsme zodpovědní směrem dozadu,“ pochvaloval si hru svého týmu Procházka.

V Rakovníku si připomněli v urnovém háji Den válečných veteránů.
OBRAZEM: V Rakovníku uctili válečné veterány


Trpělivá hra hostů se vyplatila v 67. minutě, když Kaválek našel Duchoně, který hlavou rozvlnil síť. Novostrašečtí poté do otevřené obrany mohli několikrát rozhodnout, ale nestalo se a tak v 1. minutě nastavení Kedroň vyrovnal. Penaltový rozstřel pak zvládli lépe domácí. 


Sokol Nové Strašecí: Doubrava – Beneš, Duchoň, J. Mrázek, Mžourek – Cafourek (70. Kříž), Kaválek, L. Mrázek, Isteník, Palko – Svoboda (87. Bláha).