Domácí byli o začátku lepší týmem, který ale troskotal na defenzivě Nového Strašecí. Po 20 minutách domácí Krůta střelou jen orazítkoval tyč Peškovy branky. Vzápětí Svobodovo zakončení na přední tyč vykryl Hosnédl, v další příležitosti ani Kapek domácího gólmana nepřekoval. Svoboda si v pokutovém území tělem kryl balón a byl nedovoleně zastaven. Hosté šli do kabin za stavu 0:1, když Kapek proměnil nařízenou penaltu.

Po přestávce domácí hrozili z nebezpečných centrů, Nové Strašecí ustálo i nebezpečný závar v pokutovém území. V 69. minutě Horel přímou prudkou střelou pod břevno překvapil z branky vyběhnutého Peška. Už se zdálo, že o výsledku rozhodnou pokutové kopy, když v poslední minutě střídající Palko se Svobodou rozehrál rohový kop na krátko. Palko přesným centrem našel nabíhajícího Pařízka, který hlavou překoval Hosnédla a rozhodl o vítězství.

Vedoucí týmu Jan Ducár hodnotí zápas jako remízový. „V první půli jsme zaslouženě vedli. Ve druhém poločase byli lepší domácí a krásnou střelou srovnali. V poslední chvíli se k nám naklonilo štěstí a v nastaveném čase vstřelili rozhodující branku. Důležité bylo, že Martin Mžourek uhlídal domácího kanonýra Horela.“

Sokol Nové Strašecí: Pešek – Mžourek, Pařízek, J. Mrázek, Bláha – Beneš (78. Erba), Trnka, L. Mrázek, Krupička (90. Palko) – Kapek, Svoboda.

Fotbalisté Zavidova padli s Vestcem 0:1.
Zavidov padl v Podlesí a hrozí mu sestup