Tatran Rakovník  – Slavia Louňovice 1:0 (0:0)

Domácí začátek utkání moc nezachytili a táhlo se to celý poločas. Slavia velmi dobře kombinovala. Hlavní příčinou nezdaru bylo zkažení každé druhé nebo třetí nahrávky. Naštěstí i přes převahu Louňovic z toho žádná pořádná akce nebyla. Končily na vápně a všechny standardky domácí také ustáli.

Václav Eck musel o půli zvednout hlas v kabině a pomohlo to. Tatran začal makat, soupeře napadal už při rozehrávce a ten začal mít problémy. Hru dokázali domácí vyrovnat a začali směřovat míče i na Kudelu, který jednou obraně utekl a té nezbylo nic jiného, než ve vápně rakovnickému kanonýrovi podrazit nohy. Jasný pokutový kop proměnil Kučera k tyči – 1:0.

Pak ještě po Kudelově směřovaném míči na vápno trefil Vecka břevno. Chvíli na to  mohl zase Kudela stav navýšit, když šel sám na gólmana, ale trefil jen jeho.

Posledních 15 minut bylo ještě pekelných. Hosté vrhli své stoperské zbraně do útoku a vsadili na ofenzívu. Snažili se něco vymyslet, ale Tatran odolal.
„Za předvedený výkon z druhého poločasu si výhru zasloužíme. Jsou to pro nás důležité body, protože stále je krajský přebor otevřený. První pětačtyřicetiminutovka vyšla hodně dobře Louňovickým, jejich hra se mi líbila. Kromě výhry a důležitých bodů mě potěšila i nula vzadu,“ zhodnotil domácí zápas trenér Václav Eck.

Tatran Rakovník: Zach – Vecka – Melichar, Havel, P. Kollár – Brož (84. Hůla), Větrovský, Kratochvíl, P. Kučera – T. Kapoun, Kudela.