První velkou šanci utkání měl na kopačce hostující Vodrážka, který jen těsně minul levou tyč. Olešná se v 18. minutě dostala do vedení, když trestný kop R. Poláška Štiller vyrazil, ale na dorážku M. Poláška byl krátký – 0:1. Hned o dvě minuty později přidal další branku hostů Majba a v 37. minutě vymetl šibenici domácích Vodrážka – 0:3. Domácí sice během první půle rovněž několikrát zahrozili, ale gólově vyšli naprázdno.

Krátce po změně stran měli Zavidovští několik dobrých příležitostí ke snížení, ale Vitner, Devera, ani Šíma svoje velké šance neproměnili. Přesto se nakonec domácí dočkali snížení, když se po hodině hry prosadil Špička. Místo kontaktního gólu však přišla čtvrtá branka do jejich sítě, kterou měl na svědomí Polášek, jenž se prosadil i v 76. minutě – 1:5.

„Nebudu lhát, když řeknu, že jsme jeli do Zavidova vyhrát. Do karet nám hrálo i to, že áčko domácích mělo v ten samý den utkání teprve před sebou. Sice se nám podařilo vyhrát opět vysokým rozdílem, ale výsledek je pro domácí celkem krutý. Naštěstí my jsme narozdíl od nich své šance využili, za výhru jsme rádi a teď se musíme připravit na druhé Městečko," řekl kouč Olešné Miloslav Doležal.