Lány – Zavidov B 4:0 (2:0)

Domácí, vědomi si početní převahy, na Zavidov vlétli a v 8. minutě po pěkné kombinaci Doláka se Švolbou se dostal k míči Reichl, který našel volného Matějku, jenž uklízel do prázdné brány – 1:0. Pak se hra přelévala od vápna k vápnu, domácí se snažili nakopávanými míči dostat do brejků, což se jim povedlo v 19. minutě, kdy po kombinaci Humra s Reichlem zakončil Rybář – 2:0. Do poločasu si vytvořila šance obě mužstva, ve 40. minutě přišla rychlá akce hostů, kdy po pravé straně dostal míč Zuda, zatáhl po lajně k vápnu, kde přihrál míč na Čecha ml., ten si míč zpracoval a než stačil vystřelit, fauloval ho v pokutovém území Matějka a rozhodčí nařídil penaltu. K míči se postavil Čech st., jehož střelu vystihl zkušený Novák a vyškrábl ji od tyčky na roh.

Ve druhém poločase začali hrát hosté otevřenější fotbal a zkoušeli stav zkorigovat, avšak jejich dvě velké šance bravurně zlikvidoval Novák. V 57. minutě se po přihrávce Doláka uvolnil na půlící čáře Humr a svůj samostatný únik proměnil – 3:0. V 70. a v 76. minutě proběhlo střídání zkušených lánských fotbalistů Švolby a Doláka a na hře domácího týmu to bylo znát. Zavidovští přebírali aktivitu a dostávali se do šancí, ovšem bez gólového efektu. Lánští se v závěru oklepali a v 85. minutě se ve vápně uvolnil Humr a tváří v tvář Štillerovi nedal hostujícímu gólmanovi šanci – 4:0.

„Před začátkem utkání bylo jasné, že zápas nebude jednoduchý, i když hosté přijeli pouze v deseti. Kluky bych chtěl za výhru pochválit, i když hra byla nepřesná a Zavidovští se díky zbrklým přihrávkám dostávali do šancí. Proti oslabenému týmu by měl systém hry vypadat jinak, o čemž jsme se přesvědčili před třemi týdny s Olešnou," měl i přes jednoznačnou výhru určité výhrady vedoucí Lán David Dudášik.

„K dnešnímu zápasu není co moc říci, přijelo nás na zápas deset a to bohužel v okresním přeboru je hodně špatné. Nicméně i tak musím klukům, kteří byli na hřišti, poděkovat za bojovnost a za to, že zápas odehráli. Bohužel se k nám štěstí nepřiklonilo, neproměnili jsme penaltu a kontaktní gól nepřišel ani po velkých šancích. Domácí část šancí proměnili a to rozhodlo," zhodnotil zápas fotbalista Zavidova Petr Čech st.

Lány: Novák – Keller (46. Krátký), D. Dudášik, Loskot , Krob – Matějka, Švolba (76. Mocsonoky), Dolák (70. Jirava), Rybář – Humr, Reichl.

Zavidov B: M. Štiller – Geier, J. Kraus, Nágl, Plincner – P. Čech st., Zuda, R. Štiller, A. Kraus – P.Čech ml.