SK Pavlíkov – Kostomlaty 0:0

Už první minuty naznačily, že půjde spíš o boj, než o fotbal. Domácí byli lepší a vypracovali si několik šancí, ale koncovka v podstatě skoro ani nepřišla. Buď chybělo lepší zpracování, nebo přesnější finální nahrávka.

Z dálky to zkoušela Pázlerová, u brankové čáry Ad. Brabcová a ke střele se dostala i stoperka Bártová, bohužel tyto pokusy byly slabé. Dolejšová v brance Pavlíkova zasahovat nemusela, protože akce hostujících hráček byla přerušena ještě před jejich koncovkou.

Záloha jako by nebyla na hřišti a hra postrádala mozek. Po změně stran se obraz hry ještě poněkud zhoršil, domácí si párkrát zakoledovali o laciný gól, ale naštěstí stihli rychlé brejky uhasit, jednou podržela Lvice Dolejšová, která vytáhla gólovku na roh. Největší šanci zápasu měla Seidlová, ale z malého vápna přestřelila prázdnou branku.

Žalostné zakončení potkalo i Pázlerovou a opět Ad. Brabcovou. K jinému zakončení se domácí už ani nedostali.

„Fotbal byl dnes nevzhledný, jestli to stálo za to možná prvních 15 minut, ale pak jsme absolutně nepodrželi míč, zbrkle se ho zbavovali, většinu času jen nakopávali. Chyběl přechod z obrany do útoku a vypracované šance nejsou děvčata schopna proměnit. Je to škoda, soupeř nebyl silný, jen důrazný a my jsme si s ním neuměli vůbec poradit a přišli jsme zbytečně o dva body. Jsem sám zvědavý, jaký fotbal předvedeme teď v sobotu v Postoloprtech," nebyl moc nadšený trenér Pavlíkova Josef Štiller.

SK Pavlíkov: Dolejšová – Procházková, Bártová, Joglová (46. Hlaváčková), Hajnová – Slavíková, Al. Brabcová, Pázlerová, Ad. Brabcová – Seidlová, Bogliová.