Brňany – Pavlíkov 0:2

Od úvodního hvizdu se Lvice držely plánu, zaparkovaly na polovině soupeře a jakýkoliv pokus o rychlý protiútok jistě hasila stoperská dvojice Bártová – Kieryková. Postupně se dostávaly do šancí, avšak i tentokrát byla jejich muška nepřesná. První vlaštovka přišla při střele Kierykové, ovšem míč po odrazu od břevna přece jen skončil v náruči domácí gólmanky. Sólo, které předvedla Pázlerová, která své protihráčky proběhla jak slalomovou dráhu, zakončila pouze vedle branky. Své zaváhání napravila o několik minut později, když v obdobné situaci tentokrát střelou na zadní tyč poslala svůj tým do zaslouženého vedení – 0:1.

Po přestávce obraz hry pokračoval a Lvice trpělivě postupovaly blíže k brance soupeře. I když bylo nepřesností na hřišti velmi mnoho, Pavlíkov si vždy dokázal poradit. Pojistku přidala v 54. minutě opět Pázlerová, která utekla obraně a přesně zakončila – 0:2.
Jako již v několikátém utkání to byla přehlídka neproměněných šancí. Střela Bětky Brabcové z voleje letěla těsně vedle tyče. Zanedlouho se Krejčová na hranici opřela do míče, který nakonec jen lízl břevno. Ani střelecké pokusy Kierykové, Řenčové či Krejčové v síti neskončily.

Přesto, že se konečný výsledek může zdát velmi nepřesvědčivý, pro toto utkání je hrající trenérka Veronika Bártová vzhledem k okolnostem spokojená. „K tomuto utkání jsme odjely ve velmi okleštěné sestavě, o to víc jsem ráda za získané body a předvedenou hru,“ uvedla trenérka pavlíkovského družstva.

SK Pavlíkov: Adéla Brabcová – Řenčová, Bártová, Kieryková, Andrová – Čadková, Alžběta Brabcová, Pázlerová, Krejčová – Churanová, Seidlová, střídala Kristianová. 

(ab)

Ilustrační foto
Rakovník doma na soupeře ze severu Čech nestačil