Trenér vítězného Zavidova Bedřich Koch měl k dispozici pouze několik hráčů z A týmu, proto dostali příležitost i ti, kteří tolik nenastupují. „Jsem rád, že jsem měl možnost vidět i kluky, kteří si předešlé zápasy nezahráli. Před zápasem jsem upozorňoval na jejich herní projev, což Kněževes v první půli potvrdila a potrestala nás dvěma góly. V druhém poločase kluci plnili moje pokyny, a přineslo to kýžený výsledek,“ byl rád Koch. 


Kněževeští po brankách Hanycha a kapitána Hrubého vedli po poločase 2:1. Hosté z vyšší soutěže však v druhé půli předvedli parádní obrat, když nejprve Lennera prostřelil Korčák, chvíli na to stejný hráč proměnil svůj samostatný únik. Uklidnění pro hosty přinesl J. Kraus a poslední slovo měl kanonýr Korčák, který zkompletoval hattrick. 

Manželé Luděk a Danuše Macourkovi před svou chatou.
Vzpomínky na povodně. Všechno jim zničila voda


„První půle byla z naší strany výborná. Do ničeho jsem hosty moc nepustili, dobře jsme bránili,” pochvaloval si první poločas kněževeský Radek Vaníček. „Druhá půle byla katastrofa, nehráli jsem to, co jsme měli a sami si to prohráli. Hosté nás nepřehrávali, ale bohužel jsme neuhlídali jednoho hráče a díky tomu prohráli. Na druhou stranu se na to díváme pozitivně. Nehráli jsme vůbec špatně, zápas nás dobře prověřil i na slabých místech a bylo to daleko lepší, než jen trénovat,“ dodal Vaníček. 

Ilustrační foto.
Lidé se naposledy rozloučili se zesnulým řidičem


Kněževes: Lenner – Krejčí, Vrabík, Čihař P., Vršecký J. – Holeček, Čihař Ř., Hrubý, Hanych, – Hertl (70. Vaníček) – Sejpka. 
Zavidov: A. Kraus - Devera (46. M. Štiller), J. Kraus, Klouček, Vrubel - Denk, Koch, D. Štiller, Zuda (75. Plincner)- Korčák, Vitner


Autoři: Alžběta Brabcová, Josef Rod