„Sice už nebylo o co hrát, kluci si šli hlavně zahrát fotbal, přesto se na to dalo koukat a bylo to docela vyrovnané. Domácí i my jsme podali velmi dobrý výkon, zajímavé to bylo i pro diváky. Zápas proběhl v klidu, v žádném stresu, zahráli si všichni. Řevničov se ukázal jako velice silné mužstvo a podle mě má v příštím roce zaděláno na postup," řekl k závěrečnému duelu trenér rynholeckého Baníku Petr Rajgl, který je jinak se sezonou pochopitelně spokojen.

„Naše vítězství v soutěži je hlavně díky disciplíně mužstva, které je velmi dobře poskládané. Máme tam mladé kluky, ale i starší hráče, kteří nás ve vypjatějších chvílích dokázali stmelit a podržet," vyjmenoval příčiny, které vedly k triumfu a postupu do nejvyšší okresní soutěže Rajgl.

Olympie ve šlágru 24. kola okresního přeboru vyhrála nad Kněževsí 3:1 a má ještě šanci na obhajobu okresního titulu. Foto: Alžběta Brabcová
Souboj o okresní titul? Drama až do konce!

A jaké v ní má ambiciozní Rynholec cíle? „Tam už to bude těžší. Jelikož ještě hraji za Lány, vím, jací jsou v přeboru soupeři, ale prostředek tabulky bychom mohli hrát," myslí si rynholecký kouč, který do týmu přes postup příliš zasahovat nehodlá. „Soutěž chceme odehrát se stejnou sestavou, pouze ji trochu doplníme. Chceme jít zápas od zápasu a hlavně si to užít," nestresuje se Rajgl, jenž také doufá, že dojde k derby s Lánskými, kteří nemají ještě jistotu záchrany.

„Snad se udrží. My se samozřejmě všichni dobře známe, prakticky spolu i trénujeme a kluci z Lán nám to také přáli. Jsme v podstatě jedna parta a vzájemně se povzbuzujeme," dodal rynholecký lodivod, který za Lány nastoupil i v tomto kole proti Jesenici.

Ilustrační foto
Hořká prohra v Brně. FK Rakovník dostal sedmičku