Tatran Rakovník – SK Horní Měcholupy 3:1 (2:1)

Po remíze v Chomutově určitě tři body zahřály. První branka padla už v šesté minutě, když Lesniak využil svého důrazu a obral o míč soupeře. pak už pro něj bylo snadné zakončit. Po chvilce využil centru P. Kučera a zajistil vedení 2:0. I když pak Rakovník gól dostal, uklidnil ho znovu Lesniak – 3:1. Pět minut před koncem zachraňoval domácí od snížení výborným zákrokem gólman Zach.

„Měli jsme velmi dobrý vstup do zápasu. Vstřelili dva góly, což asi bylo pro další vývoj klíčové. V druhé polovině prvního poločasu jsme ale přenechali aktivitu soupeři, který nás za naši pasivitu potrestal po rohovém kopu, což by se stávat nemělo. Ve druhé části rozhodla naše větší zkušenost a produktivita. Musíme však zapracovat na fyzické kondici, zde máme ještě mezery," vyjádřil se na klubových webových stránkách trenér Štefan Lesniak.

Tatran Rakovník: Zach – Pinkas, Houška, Vecka, Vrána – Santler, Mařík (74. Kujal), Verner, P. Kučera (86. Pidrman) – L. Kučera (46. Polášek), Lesniak. Trenéři: Pavel Mareš a Štefan Lesniak.

Ve středu 19. srpna předehraje Tatran Rakovník mistrovské utkání doma proti Neratovicím, a to od 17 hodin. Můžete se přijít na divizní zápas podívat.