Sobotního setkání přípravek ročníků 2005 a mladších se zúčastnilo celkem sedm týmů. Hodně potěšitelné je, že prim v soutěži hrály rakovnické týmy. Tatran Rakovník nasadil do soutěže dva týmy a turnaje se zúčastnili i šikulové ze SKP Rakovník. Hrálo se spravedlivým systémem každý s každým a tak rozhodčí turnaje Marek Titlbach odpískal celkem dvacet jedna zápasů. Atmosféra ve sportovní hale byla opět skvělá, nejvíce bylo slyšet fanoušky z Rakovníka, ale krok s nimi drželi i žatečtí a také ostatní týmy měly slušnou podporu.

Na úvod první mužstvo Tatranu porazilo své kolegy a SKP vstoupil do turnaje správnou nohou po výhře 3:1 nad Hrdlívem. Slaný si poradilo s Lhotou a poslední účastník turnaje ze Žatce zdolal Tatran dvojku 4:0. Ve druhém kole se opět prosadily jedničky z Tatranu proti Sokolu Hrdlív a SKP porazil i Lhotu.
V dramatické bitvě nedohnalo Slaný třígólovou ztrátu se Žatcem a prohrálo v napínavé koncovce 2:3. Sokol Hrdlív zdolal dvojku Tatranu 2:1 a jak se později ukázalo, byl to souboj o čtvrté místo.

SKP Rakovník ztratil první body s dvojkou Tatranu porážkou 0:2, ale pak se vypjal k výbornému výkonu a za úžasné podpory svých fanoušků zdolal Žatec 4:1. Dařilo se i Michaelu Hamouzovi, který byl posléze vyhlášen nejlepším hráčem turnaje. Žatec si napravil reputaci, zdolal sympatický tým ze Lhoty a byl tak stále ve hře o celkové prvenství, zvláště když SKP Rakovník podlehl v derby jedničce Tatranu 0:3. V posledních třech zápasech se tedy rozhodovalo o konečném pořadí. Nejdříve Lhota těsně prohrála s Hrdlívem a ten skončil čtvrtý. V předposledním zápase Tatran 1, po brance Pergnerové z dálky a Blokeše, porazil Žatec 2:0 a dokončil turnaj bez ztráty bodu na prvním místě. V posledním zápase turnaje musel SKP Rakovník porazit tým ze Slaného, aby skončil na druhém místě. Soupeř dlouho odolával i proto, že v brance chytal nejlepší gólman turnaje Matěj Kapusta. Nakonec se rakovnický tým i díky svým fanouškům dvakrát radoval a mohl přebrat stříbrné medaile. Medaile z bronzového kovu potom v rámci slavnostního zakončení visely na krku hráčů SKJ Junior Žatec.

Pořadatel turnaje TJTZ Rakovník zve diváky na další setkání malých fotbalistů, které se uskuteční v sobotu 23. a v neděli 24. ledna ve sportovní hale vždy od 9 hodin. ⋌(bk,roj)

Konečné pořadí:
1. Tatran Rakovník 1 ⋌18
2. SKP Rakovník ⋌ 12
3. SKJ Junior Žatec ⋌12
4. Sokol Hrdlív ⋌9
5. Tatran Rakovník 2 ⋌ 9
6. SK Slaný ⋌ 3
7. SK Lhota ⋌ 0

Autoři: Josef Rod, Bedřich Koch