Po podzimní část nejvyšší krajské soutěže patří fotbalovému klubu z Nového Strašecí čtvrtá pozice. Z patnácti utkání posbírali fotbalisté 28 bodů, když devětkrát se Novostrašečtí radovali z výhry, pětkrát odešli ze hřiště poraženi a jen jednou se rozešli se soupeřem smírně, když remizovali na hřišti Tatranu Rakovník 2:2. Na vedoucí mužstvo Sokol Ovčáry ztrácí Novostrašečtí deset bodů.

„S podzimní částí sezony jsme naprosto spokojení, protože hlavně začátek sezony byl hodně nepříjemný, což se i po pádu z divize čekalo. Mužstvo bylo dost oslabené, mluvilo se také o tom, že Nové Strašecí sestoupí až do B třídy. Nakonec si myslím, že se mužstvo podařilo stabilizovat, v létě se ještě trochu posílilo, navíc v kabině panuje nyní dobrá atmosféra. Takže z naší strany panuje jednoznačná spokojenost," nechal se slyšet Radim Suchánek.

Ten v některých klíčových duelech tak promíchal sestavou, že z toho byli překvapeni nejen diváci, ale také hráči. Jako například při domácím utkání s Berounem, kdy ofenzivně laděný Mžourek musel hrát na beka. „Hráči v kabině podivně koukali na tabuli, obraceli tabuli a podobně," smál se tehdy po výhře 4:1 Radim Suchánek. Na to, jaké překvapení si připraví kouč Radim Suchánek pro jarní část sezony, si musíme počkat.