FK Rakovník – Brno Horní Heršpice 3:9 (2:6)

Rakovnické hráčky vstoupily do utkání s taktikou zajištěné obrany, ze které chtěly vyrážet do rychlých protiútoků. V 9. minutě jeden takový vyšel, na jeho konci byla nekompromisní střela Fedorkové pod břevno – 1:0. Poté však přišly chyby, které hostující hráčky dokázaly třikrát potrestat – 1:3. Naději do rakovnických řad vlila ještě 33. minuta, kdy se individuálně prosadila Černá po krásném pasu Králíkové – 2:3. Vyrovnat mohla K. Rubešová, ale její střela skončila na břevně. Do poločasu však přidaly Heršpice další tři branky a bylo v podstatě rozhodnuto – 2:6.

Ve druhé půli se jako první prosadily fotbalistky Brna, ale v 59. minutě byla nedovoleně v pokutovém území zastavena Brücknerová a následnou penaltu proměnila Bezchlebová – 3:7. Závěr patřil opět hostujícím hráčkám, které upravily dalšími dvěma góly na konečných 3:9.

Kapitánka Rakovničanek Andrea Novotná litovala neproměněných šancí. „Dnes náš tým podal bojovný výkon. Co zamrzí, je poměrně značný počet neproměněných šancí a zbytečně obdržené branky. Musím však sportovně uznat, že soupeř byl lepší." 

FK Rakovník: Horáčková – Ajksnerová, A. Churanová, Králíková, K. Roubíková – Černá, Novotná, Fedorková, Bezchlebová, Brücknerová – K. Rubešová. Trenér: Milan Klos.

Autoři: Zdeněk Andr, Josef Rod