FC Baník Ostrava – FK Rakovník 0:9 (0:6)

Kouč FK Rakovník Milan Klos i přes vysokou výhru nebyl zcela spokojen. „V Ostravě to bylo utkání dvou různých poločasů. V prvním jsme hráli velice dobře kombinačně a domácí jsme nepustili na naší půli. Ve druhém už se hrála jenom nakopávaná a naše hráčky se předháněly, která dá víc branek, což hře hodně uškodilo. Celkově ale musím byt spokojen. Jeli jsme do Ostravy pro tři body a ty máme."

Samotný zápas se hrál v Radvanicích a Rakovničanky měly od úvodního hvizdu jasnou převahu vyjádřenou nastřelenými tyčemi Černou a Kobesovou. Trvalo 18 minut, než svou převahu FK Rakovník přetavil do prvního gólu. To výborně hrající Fadrhoncová využila své rychlosti a po zcela individuální akci zakončila přesně k tyči – 0:1. Pak se konečně s góly roztrhl pytel. Do poločasu se rakovnickým ženám podařilo skórovat ještě pětkrát. Postupně se trefily Bezchlebová, Kubešová, znovu Fadrhoncová, Kobesová a znovu Kubešová – 0:6.

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Hráčky FK Rakovník nepustily domácí Ostravu vůbec k ničemu. Přestože zahodily spoustu šancí, dokázaly přidat další tři branky. Podruhé se trefila Bezchlebová, svůj první gól vstřelila Fedorková a minutu před koncem završila hattrick Kubešová – 0:9.

FK Rakovník: Havlíková (46. Nováková) – Ajksnerová, Kubešová, Stránská, Lodeová – Černá (64. A. Rubešová), Fedorková, K. Rubešová, Fandrhoncová – Bezchlebová, Kobesová (78. Brüknerová).
Trenér: Milan Klos.