Přitom hned od úvodu měla děvčata FK Rakovník nad domácími herní převahu, když se během krátké chvíle dostala do několika šancí, ale jejich zakončení mařila mladá pardubická brankářka Maršíková. V 8. minutě propadla rakovnická obrana a byla potrestána brankou, kterou vsítila Urbancová. Tento moment jakoby Rakovničanky zlomil. Ty množily chyby, špatně si přihrávaly a nedůraz v osobních soubojích dával možnost hrát soupeři.

Vstup do druhého poločasu pro hosty nebyl vůbec povedený. Po hrubé chybě se v 50. minutě prosadila Závišková. Do konce utkání domácí hráčky vstřelily další tři branky a radovaly se tak z vysoké výhry 5:0.

„Další náš nepovedený zápas a ztráta bodů. Trápila nás útočná i obranná fáze. Do příštího utkání, které hrajeme s Hodonínem, musíme něco změnit. Snad se zlepší zdravotní stav hráček, nastoupíme v silnější sestavě a budeme hrát lepší fotbal,“ přeje si předseda rakovnického FK Zdeněk Učík.

Poslední zápas základní části druhé ligy sehrají rakovnické fotbalistky doma v Lánech v sobotu od 14 hodin.

FK Rakovník: Havlíková – Lodeová, Ajksnerová, Kubešová, Rubešová – Lodeová, Fedorková, Landesková, Špatná – Bezchlebová, Podpěrová (63. Mynajová).

Ilustrační foto
Fotbalisty čekají dohrávky i osmifinále krajského poháru
Fotbalisté Olešné si poradili s Rynholcem, který zdolali 1:0.
Lány zničily Slabce a střídají v čele Hředle

Alžběta Brabcová, Josef Rod