Sedm týmů hrálo systémem každý s každým. Rakovnické týmy bojovaly o příčky nejvyšší. Mužstvo SKP Rakovník prošlo celým turnajem až na poslední zápas s Královým Dvorem bez porážky, ale to už si mohli kluci porážku 0:1 dovolit, neboť v předchozích zápasech porazili postupně Chrášťany 4:0, Švermov 3:1,TJ Slabce 3:0, Tatran Rakovník 2:1 a SK Kladno 4:0. Kluci předváděli výborné výkony a zcela po právu turnaj ovládli.

Na druhou příčku se dostal Tatran Rarkovník, který zaváhal pouze z SKP Rakovník jinak všechny zápasy zvládl na jedničku a skončil stříbrný. Bronzová pozice připadla chlapcům z SK Kladno. Kladenský celek podlehl pouze prvnímu a druhému mužstvu. Na čtvrté pozici ukončil turnaj Baník Švermov s bilancí tří výher a tří porážek. Pátá pozice se stejnou bodovou bilancí patřila týmu Sokol Králův Dvůr. Na šestém a sedmém místě se seřadili kluci za Slabec a Chrášťan kteří byly zdatnými soupeři pro ostatní mužstva.

Z rukou manželů Žďánských dostali individuální ceny brankář Tatranu Matyáš Vait a hráčem sobotního setkání se stal Matěj Zachariáš z Kladna.

Konečné pořadí

1. SKP Rakovník 15
2. Tatran Rakovník 15
3. SK Kladno 12
4. Baník Švermov 9
5. Sokol Králův Dvůr 9
6. TJ Slabce 3
7. Slavoj Chrášťany 0

Ilustrační foto
Čtyři góly byly na soupeře málo