Tatran Rakovník – Sokol Libiš 0:0 (PK: 5:4)

Důlěžitý krok k záchraně divize udělali fotbalisté Tatranu Rakovník už před týdnem, když porazili Litvínov. K jistotě setrvání v divizní soutěži museli ale domácí ještě nějaké body ze zbylých dvou mistrovských utkáních urvat. A podařilo se jim to už tento víkend. Tatranští si do tabulky připsali dva body za remízu a následně vyhrané pokutové kopy. „Tatran má už nyní jistotu záchrany divize," řekl do mikrofonu po vyhraném penaltovém rozstřelu na Šamotce David Svoboda, vedoucí mužstva. Ten zároveň vyzdvihl výkon brankáře Radka Zacha. Byl to totiž právě on, kdo v sobotu vychytal důležité body. Nejprve podržel své spoluhráče během utkání, kdy Libiští byli několikrát velmi blízko ke skórování, ale v penaltovém rozstřelu dokázal chytit rozhodující pokutový kop. „Hrdina zápasu," sdělil David Svoboda.
Tatran Rakovník: Zach – Bittengel, Berdler, Vecka, Výborný (68. Vrána) – Abrham (90. Horník), Verner, Červenka (46. Kučera P.)– Pidrman (56. Gögh), Lesniak, Mařík (79. Houška).

Nové Strašecí – Jind. Hradec 6:1 (3:1)

Minimálně jeden divizní ročník mají před sebou také fotbalisté v Novém Strašecí. Ti v posledním domácím vystoupení rozstříleli Jindřichův Hradec. Brankový účet zápasu otevřel ve 22. minutě domácí Palko, a to parádní trefou z trestného kopu – 1:0. Chvilku na to se prosadil Svoboda – 2:0. Pak ale několikrát zahrozili hosté, ovem naštěstí nemířili přesně. Ve 40. minutě nařídil sudí po faulu na prchajícího Svobodu pokutový kop, navíc hosté dohrávali bez vyloučeného Šenkýře. K pokutovému kopu se postavil Lukáš Mrázek. Jeho střelu ale ale hostující gólman Rešl sice vyrazil, ale Mrázek napodruhé míč dostal do sítě – 3:1. V 53. a 54. minutě zvýšil Kapek na 5:1. Definitivní podobu výsledku stanovil v 84. minutě Mžourek.
Nové Strašecí: Kut (83. Javůrek) – Palko, Bláha (74. Kaválek), Duchoň, Soukup (67. Trégr) – Beneš, L. Mrázek, Mžourek, Svoboda – Kapek, J. Mrázek (14. Dolák)