FK Hředle – SK Rakovník B 2:2 (2:0) p.k.: 3:4

Domácí hráči na rakovnickou rezervu vlétli ve vysokém tempu. Hned ve 2. minutě sklepl Vodrážkův volný kop Bechner na vápno Vávrovi, který si míč ještě lépe připravil na střelu a nechytatelnou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. V Traverza aréně vypukla euforie a domácí publikum hnalo své favority dopředu. Ve 27. minutě Bechner prodloužil míč hlavou za rakovnickou obranu, kam naběhl Šmíd a svůj únik zakončil parádní střelou k Peškově tyči – 2:0. Hostující hráči se v prvním poločase nedostali k žádné šanci, to domácí hráči měli zásluhou Vitnera a Šmída další dvě dobré příležitosti.

Do druhého dějství domácí vlétli ve stejném tempu, jako do prvního poločasu. Vitner svoji individuální akci zakončil jen střelou do tyče. Hosté do druhého poločasu poslali na hrot brankáře Kabeleho, který v 54. minutě zakončil nádhernou kombinační akci střelou do odkryté branky – 2:1. O deset minut později hosté sehráli totožnou akci, akorát z druhé strany. Kabele našel před prázdnou brankou P. Tvrze – 2:2. V 70. minutě se ve velmi dobré příležitosti ocitl Sláma, ale nikým nehlídaný domácí kapitán zamířil jen do náruče Peška.

Traverza tak znovu nevyhrála v základní hrací době. O vítězi rozhodly pokutové kopy. V domácím dresu uspěli: Cibulka, Hamouz a Bechner, zatímco Vodrážka přestřelil a Amauwah trefil břevno. Za hostující tým uspěli všichni: Kabele, Hertl, Mates a M. Tvrz. Bonusový bod si tedy připsala rakovnická rezerva.
„Více než 50 minut jsme byli lepší, měli jsme spoustu šancí, ale dali pouze dva góly. Hosté poté převzali otěže utkání, my jsme se začali přizpůsobovat jejich hře nahoru, dolů, přestali jsme hrát ze zabezpečené obrany, což se nám vymstilo. Dojeli jsme na to, že jsme nedali třetí gól. Jsou to hodně ztracené body," byl zklamán vedoucí Hředel Jan Sklenář.

To vedoucí a fotbalista SK Rakovník Marek Tvrz byl za dva body rád. „Do utkání jsme vstoupili vlažně a domácí nás potrestali. Kdyby byli efektivnější v koncovce, tak jsme asi odjeli bez bodů. V posledních 35 mintách jsme ovšem soupeře předčili fyzicky a přehrávali jej. Ze dvou nádherně provedených akcí jsme dali dvě branky do prázdné. Jinak utkání nabídlo velký boj, kdy se podle mě diváci nemohli nudit. Bonusový bod je pro nás sladkou třešničku."

FK Hředle: Sklenář – Somol, Hamouz, Volráb (67. Došek), Cibulka – Šmíd, Sláma (73. Amauwah), Vitner, Vodrážka – Bechner, Vávra. Trenér: Josef Petráš.

SK Rakovník B: Pešek – Votroubek, Z. Červený, Hertl, M. Tvrz – Mates, P. Tvrz, Medřický, Faigl – Vild (46. Kabele), Plaček (80. Krupička). Trenér: Tomáš Rendl.

Autoři: Marek Tvrz, Josef Rod