Tatran Rakovník – Jílové 5:1 (3:0)

Soupeř z úplného ocasu tabulky si nemohl odvézt ani jiný příděl. Všechny branky prvního poločasu padly hned na začátku, a tak se pak už hrálo docela v klidu. V jednu chvíli až moc, ale to rozsekla zase poločasová přestávka, góly začaly padat zase po změně stran.

„Tráva byla možná hratelná, ale zvolili jsme umělku a udělali jsme dobře. Ideálně se nám povedl vstup do zápasu, rychle jsme dali dva góly a vzápětí přidali třetí. Pak byli hráči asi trochu uspokojení a vypadli z tempa. Nedali jsme ještě další 3 – 4 dobré šance a zbytečně pustili soupeře do útoku.

Jednou nastřelili hosté tyč a přechod do ofenzívy koneckonců neměli tak špatný. Druhý poločas byl zase v naší režii, tudíž bylo vítězství naprosto zasloužené. Po podzimu máme 25 bodů, ale já si myslím, že v našich silách bylo mít o šest víc," řekl k poslednímu vystoupení trenér Václav Eck.

Tatran Rakovník: Zach – Vecka – Melichar (54. Havel), Hornof, Výborný – P. Kučera, Gögh, L. Kučera, Pucholt (70. Špička) – Pidrman (73. Fujdiar), Kudela.

Rezerva Tatranu vyhrála ještě vyšším gólovým rozdílem nad Jenčí, an fotografie ze zápasu se můžete podívat ve fotogalerii zde.

Tatran B - Jeneč 6:1 (3:0)