Pěknému turnaji od samého začátku přálo skutečně prázdninové počasí. Bylo k vidění mnoho krásných akcí, ale i překvapivých okamžiků. Jasným vítězem se stal tým domácích mladíku, který všechna svá utkání vyhrál 5:0 a nenechal nikoho na pochybách, že Roztoky mají o svojí fotbalovou budoucnost postaráno!

Na druhém místě se umístili hráči TJ Čistá. Po zaváhání s domácími již žádné bodíky nikomu nenechali. Spartu Lužná porazili 3:0 a s Bratronickem po napínavém souboji vyválčili výhru 2:1. Bronzová příčka byla souzena jedinému týmu, který nebyl z našeho okresu – SKM Bratronicku. Jako čtvrtí tedy skončili hráči Sparty Lužná.

Nutno podotknout, že pouze o skóre a také nutno zmínit, že tito hráči odehráli celý turnaj pouze v 9 lidech včetně brankáře. Takže jejich soupeři proti nim hráli 3 celozápasové přesilovky!

Čistá – Lužná 3:0, Roztoky – Bratronice 5:0, Čistá - Bratronice 2:1, Roztoky – Lužná 5:0, Roztoky – Čistá 5:0, Lužná – Bratronice 1:1.

1. TJ Roztoky 9 15:0
2. TJ Čistá 6 5:6
3. SKM Bratronicko 1 2:8
4. Sparta Lužná 1 1:9

Po odehrání všech utkání došlo nejprve k předání cen pro vítěze okresního poháru mladších žáků domácímu týmu. Za OFS se této příjemné povinnosti zhostili pánové Ruprecht a Škvára. Roztoky obdržely Pohár, diplom a míč. Poté se již přistoupilo k vyhodnocení turnaje. Postupně si kapitáni týmů došli pro poháry a ceny.

Bylo potřeba vyhlásit individuální ocenění. Nejlepším brankářem byl po zásluze vyhlášen Martin Hůla z TJ Roztoky. Během 3 utkání nedostal ani jeden gól. Tak jak bylo jasné, kdo se stane nejlepším golmanem, tak naopak nebylo jasné, kdo bude nejlepším střelcem.

Se 7 body (součet gólových nahrávek a gólů) zakončili turnaj hned dva borci. Oba z TJ Roztoky, jmenovitě Jan Bureš a Pavel Hruška ml., ocenění tedy převzali společně. Posledními cenami, které ještě neměly svoje majitele, byly nejlepší hráči jednotlivých týmů. Ze Sparty Lužná si pro cenu došel Ladislav Zouplna, z TJ Čistá to byl po právu kapitán Jiří Votroubek, za SKM Bratronicko byl oceněn Jan Lašek a za domácí barvy Lucie Zikmundová.

JAKUB FEJFAR