Utkání, které řídila pětadvacetiletá Klára Skřivánková, nabralo na obrátkách až ve druhém poločase. Ve 35. minutě se sice trefil Ducár poprvé, ale další jeho dvě branky a jedna Vašákova padly až tři minuty po změně stran.

I když hosté přestali běhat a domácí byli aktivnější, trestat se dařilo lépe Mšeckým. Minutu před koncem se nechal hloupě vyloučit gólman Pavel Doubrava, který dostal žlutou nejprve za zdržování a poté za vražení do protihráče, když mu oplácel jeho předchozí faul. Přitom byl Doubrava na hřišti vidět a zachránil nějaké šance.

Mnohem pozitivnější jsou ohlasy na Ducára, který hattrickem šel příkladem nejen svým spoluhráčům, ale zároveň svým svěřencům. Však taky po utkání přiznal, že divizní hráč musí být v I. B třídě znát.

„Nerad hodnotím sám sebe, ale kdyby v takových zápasech nebyly znát posily z divize, asi by to bylo špatné (smích). Samozřejmě jsme měli v sestavě i jiné hráče ze Strašecí, to se vám na výkonu podepíše. I když Zlonice a Hřebeč s námi nebodovaly, myslím si, že budou hrát čelo tabulky," usmíval se hrající trenér, který ještě dodal pár slov k soupeři.

„Zlonice doma prohrávat nebudou, měli jsme trochu štěstí, ve druhém poločase jsme přestali běhat a domácí měli víc ze hry, my jsme ale dokázali trestat chyby góly. Ofenzivní činnost mají Zlonice silnou."

Mšec je v I. B třídě se šesti body zatím první před rezervou Tatranu Rakovník.

Mšec: Doubrava – Ducár, Kaválek (60. Janoušek), Vašák, Neužil, Zázvorka, Paluba (46. Polášek), Heller, Šebesta, Mrázek L., Kapek.