Začátek celého turnaje je v 8:30 na fotbalovém hřišti v Mšeckých Žehrovicích. Hraje se v počtu 4+1 s hokejovým střídáním jednou 10 minut.

Nyní je už po uzávěrce přihlášek, kdo bude letošním vítězem? Putovní pohár si z loňského roku drží Vyhaslé hvězdy. V letošním ročníku se můžete těšit na bohatý program pro celou rodinu. Kromě samotného turnaje v malé kopané, si přijdou na své i malé ratolesti a drahé polovičky.

Celý turnaj se nese v příjemném a pohodovém duchu, protknutý silnou vzpomínkou na věčného smíška a  dobrého kamaráda Dušana Rajgla. Není to jen sportovní událost…  je to něco víc, díky vám, lidem, kteří si na Dušana při této příležitosti s úsměvem vzpomenete.

Doprovodný program: dětský den ve spolupráci s OÚ Mšecké Žehrovice a Maják Mšec, občerstvení – pivní stan/posezení pro diváky, akci bude moderovat  sportovní komentátor František Kuna (Radiožurnál), po skončení turnaje živá kapela – populární dívčí skupina The Apples, dále vystoupí skupina Šutr. V průběhu  sportovního dne a večera se o hudební produkci postará DJ Marek Hůla.