Admira Praha B – SK Rakovník 1:1 (0:0)

První poločas se odehrával mezi velkými vápny, mnoho vzruchu před brankami nepřinesl, a tak ani jeden z brankářů nemusel ukázat své umění. Admira s větrem v zádech zahrozila z několika rohových kopů, které obrana Rakovníka dokázala odvrátit. Na druhé straně se nevešla mezi tyče střela Pucholta. Přesto blíže k vedoucí brance byli Rakovničtí, když střelu P. Tvrze ve 45. minutě zastavilo břevno.

Druhý poločas přinesl zajímavější podívanou, a to zejména zásluhou hráčů SKR. V 53. minutě vysunul Pucholt za obranu Sklenku, který šel sám na brankáře, ale již překonanému strážci branky Admiry pomohla tyč.

O minutu později obešel z poloviny hřiště vše, co mu stálo v cestě, Mates, ale brankář Admiry své mužstvo podržel a vytlačil jeho zakončení na roh. V 56. minutě se hosté již dočkali. Po líbivé kombinaci Pucholt – Sklenka – Tvrz posledně jmenovaný zakončil lobem přes vybíhajícího gólmana 0:1.

I po vedoucí brance si Rakovník udržoval převahu, ale Pucholt, Mates ani Kýzl nedokázali navýšit vedení. Admira zahrozila v 78. minutě odraženým míčem po trestném kopu z rohu malého vápna. Naštěstí hráč špatně trefil míč, a ten skončil v autu.
Když už se zdálo, že Rakovník uhájí zasloužené vítězství, přišla nepovedená malá domů Severina v 88. minutě a pro útočníka Admiry už nebyl problém přehodit gólmana Peška – 1:1.

SK Rakovník: Pešek – P. Tvrz, Hornof, M. Beneš, Severin – Mates (70. Hovorka), Pucholt, Sklenka, Spal (65. Gregor) – Isteník (60. Kýzl), Žďánský (70. Cibulka).

Hodnocení trenéra Jiřího Kučery: "V Praze na nás čekal dobrý soupeř, který měl výškovou převahu, byl důrazný v osobních soubojích a ani herně na tom nebyl špatně. V prvním poločase se obě mužstva rozehrávala a moc vzruchu nepřinesl. Ve druhém poločase, který byl fotbalově mnohem kvalitnější, jsme nedokázali proměnit vyložené šance a v samotném závěru jsme zbytečně přišli o vítězství"