SK Rakovník – Sokol Ovčáry 1:4 (0:1)

První vážnější moment na sebe nechal čekat až do 17. minuty, kdy Podraný chybnou rozehrávkou vybídl Marsnera k samostatnému postupu na Šimka. Své sólo hráč Ovčár zakončil lobem přes gólmana a otevřel skóre – 0:1.

Chvilku na to zakombinoval Sklenka s Faiglem, ale druhý jmenovaný trefil jen tělo brankáře. Ve 32. minutě zatrnulo Rakovníku, když osamocený Hyka hlavičkoval po rohovém kopu jen těsně vedle. Z protiútoku pálil Sklenka z voleje nad.

Před poločasem stihl opět hlavičkovat nikým neatakovaný Hyka, ale míč letěl nad břevno. Hned po změně stran předvedli domácí krásnou akci, na jejímž konci byla hlavička do prázdné branky od Podraného, bohužel se jednalo o ofsajd.

Ani napotřetí se zadáci SKR neponaučili a nechali Hyku opět hlavičkovat, tentokrát už jeho pokus gólem skončil – 0:2. V 53. minutě vystřelil z boku volejem Faigl, ale dobře mířenou střelu zastavila ruka hostujícího obránce, která byla v úrovni hlavy.

Nařízený pokutový kop proměnil s přehledem Sklenka a snížil na 1:2. Po pěti minutách trefil hostující Pechár z dvaceti metrů po přímém volném kopu břevno. Nenápadná individuální akce Marsnera v 63. minutě skončila gólem na přední tyč – 1:3.

Do konce chybělo deset minut a Šimek si udělal výlet z branky, na půlce hřiště však nepřesně nahrál a Hyka zkoušel dalekonosnou střelou poslat merunu do prázdné branky, ale mířil hodně vedle. Těsně před konečným hvizdem sudího se ještě prosadil Poběrežský – 1:4.

SK Rakovník: Šimek - Cibulka (86. Knor), Beneš, Hornof, Severin (13. Faigl) – Mates, Gregor (70. Hovorka), Sklenka, Žďánský – Podraný ( 80. Nováček), Isteník. Trenér Miroslav Procházka.