Tomáš Abrham st. trénuje béčko SK Kladno, jeho mladší bratr Marek zase Velkou Dobrou. A nyní hlásí na trenérské sesli Abrhama také Slavoj Kladno. Jedná se o Tomáše mladšího, synovce obou jmenovaných mužů, který je jednou ze zásadní hráčských opor týmu a od nynějška také trenérem. A protože je klíčovým hráčem, na starosti má hlavně tréninky, zatímco v zápasech mu budou pomáhat Patrik Pražák a předseda klubu Petr Kovář. "Jeho tréninky jsou velmi kvalitní a náročné. Věřím, že na jaře budeme silnější a budeme diváky bavit svým fotbalem," těší se předseda klubu Petr Kovář.

Logo SK Kladno.
Kvíz: SK Kladno dnes slaví 120 let, co víte o jeho historii?

Kladenský celek trénuje od začátku února dvakrát týdně a shání soupeře do přípravných duelů. Hřiště má zabukováno na 25. února v Rynholci (10:00), takže pokud máte zájem si zahrát proti Slavoji, volejte předsedu klubu Petra Kováře 739 637 652.

Další přípravu má Slavoj domluvenu na 4. března proti Lhotě (UMT SK Kladno), na 11. března od 10:00 opět shání soupeře (UMT Rynholec) a 18. března čeká tým Hostouň B.

Oproti podzimu se povedlo udržet kádr Slavoje pohromadě. Nikdo neodešel a nikdo nepřišel. "Jediný, kdo nám bude scházet, je Pavel Caizl. Celé jaro vynechá kvůli dlouhodobě zraněnému kotníku," přiznává Petr Kovář, který má v klubu aktuálně 32 hráčů dospělé kategorie pro A i B tým dohromady. "Myslím si, že na dnešní dobu a poměry je to pro tým z okresu malý zázrak," dodal.