Olešná – Zavidov B 4:4 (1:1), pk. 5:4

První minuty byly v režii Olešenských, kteří si vytvořili šanci, jenž neproměnili. Hosté udeřili ve 14. minutě, kdy do běhu dostal míč Žďánský a krásným lobem překonal vyběhnutého brankáře – 0:1. Další šance Žďánského zůstaly nevyužity a potrestání přišlo ve 26. minutě. Domácí hráč prošel do vápna, kde ho podkopl Šmíd a z následné penalty srovnal Vodrážka.

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří šli díky Vodrážkově střele do šibenice do vedení – 2:1. Hned o minutu později si P. Čech st. obhodil domácího obránce a střelou k tyči srovnal – 2:2. Za dvě minuty Zavidovští otočili zápas, když střelou z velkého vápna Žďánský překvapil domácího brankáře – 2:3. Vedení hostů dlouho nevydrželo. V 57. min. utekl po straně domácí záložník a přesným centrem našel L. Helebranta, který nedal brankáři šanci – 3:3. Od té doby se hrál fotbal s šancemi na obou stranách. V 70. minutě domácí rychle rozehráli přímý kop, míč dostal záložník na hranici vápna, přesnou přihrávkou našel P. Telváka, který míč uklidil do sítě – 4:3. Zavidovští nesložili zbraně a snažili se alespoň srovnat. Nakonec byli za svou snahu odměněni v 76. minutě. Špička poslal přesnou přihrávku na Štillera, který prostřelil olešenského brankáře 4:4. Poslední slovo mohl mít Žďánský, který dostal míč za obránce a šel sám na bránu, ale v poslední chvíli si míč ukopl a brankář ho v klidu vychytal. Velké drama bylo i v penaltách. K rozhodnutí došlo až v poslední sérii, kdy kopali brankáři. Úspěšnější byl ten olešenský a domácí si tak připsali bod navíc.

„Dnes to byl hodně bojovný a útočný fotbal, kdy remíza je určitě spravedlivá, i když jsme měli více šancí. Bohužel znovu jsme se potýkali se sestavou a tak jsem rád, že se zápas odehrál v klidu a hlavně bez zranění. Klukům musím poděkovat za bojovnost a přístup, nejen v tomto zápase, ale za celý podzim. Teď už jen dokopná a odpočinek," nechal se slyšet zavidovský Petr Čech.

Olešná: Fiedler – M. Vondrážka, Hlavsa, Sládek , Ličman – Telvák, Jiránek, Helebrant , Ivančík – J. Procházka, T. Vodrážka. ⋌
Zavidov B: A. Kraus, Šmíd, Pešek, Plincner, J. Kraus, Skoupý, P. Čech st., Špička, Štiller, Ždánský, Ryšlavý.⋌