„Zápas se mi hodnotí velice dobře. S pohárovým duelem s Doksy jsme už čtyři zápasy neprohráli, hra se mi líbí, dáváme hezké góly, chválí nás i diváci, takže naprostá spokojenost,“ byl viditelně v dobré náladě po další jasné výhře kouč Nového Strašecí Miroslav Procházka. 


Úvodní minuty ale patřily Lhotě. Domácí nejprve zachránil gólman Doubrava a poté mířil hostující útočník vedle. Napotřetí to Lhotským vyšlo, ex-ligista Borek se trefil z voleje k tyči a otevřel skóre. Hned vzápětí se však na druhé straně prosadil ve výborné formě hrající Svoboda. Domácím patřil i závěr poločasu. Nejprve se po levé straně protáhl Ducár a neservíroval balon Kaválkovi, která poslal svůj tým do vedení. To ještě navýšil Erba, který dorazil střelu Kaválka. „První poločas byl opravdu výborný. Na začátku druhé půle nás Lhota zmáčkla, ale buď nás zachránil výborný Doubrava, nebo to šlo mimo tři tyče,“ komentoval úvodní pasáž druhé půle, která patřila hostům, Procházka. 

Ilustrační foto
Krimimix: Dopravní nehoda blokovala dálnici


Poté už ale útočili opět Bubáci. Kaválek nejprve trefil tyč, Kapek už se po dorážce střely Svobody nemýlil. O chvíli později domácí na druhé straně dvakrát zachránil Doubrava. „To byly opravdu tutovky. Kdyby je hosté proměnili, ještě by zlobili,“ uvědomoval si novostrašecký lodivod. 


Lhotě to ale nestřílelo, na rozdíl od Novostrašeckých, kteří se trefili ještě jednou. Po přihrávce Palka vsítil svou druhou branku Kapek. 
„A to jsme v závěru mohli dát ještě jeden. Ducár šel sám, stoper po něm sahal, až mu roztrhl triko, ale Ducár je frajer, který nepadá ani ve vápně, když po něm šlapou. Ustál to a plackou to dal vedle. Kluci hrají poslední zápasy fakt dobře, podrží balon, hrají to po zemi, góly padají po vypracovaných šancí. Po zápase jsme tak zapíjeli jak vítězství, tak i narození holčičky Lukáši Mrázkovi,“ smál se Procházka. 

Slavnosti piva Krušovice.
OBRAZEM: Slavnosti piva Krušovice


N. Strašecí – Lhota 5:1 (3:1)

Branky: 29. Svoboda, 39. Kaválek, 42. Erba, 71. a 78. Kapek – 26. Borek.
N. Strašecí: Doubrava – Beneš, Bláha, Duchoň, Erba – Mžourek (19. Cafourek), Palko – Kapek, Kaválek, Ducár – Svoboda.