Strašečtí využili premiérových zaváhání Jarpic (ty mají ale zápas k dobru) a stochovského Arvata a po dvou výhrách jsou novým lídrem tabulky – o dva body. Na úvod hracího dne zdolali ve velké bitvě silný FK Stochov 2:1 góly Zázvorky a Beneše, naopak druhý stochovský tým s téměř shodným názvem FC přejelo Strašecí 7:2 (Baumann 2, Beneš 2, Zázvorka, Pelc, Mrázek L.).

Nakonec ještě bubáci urvali i okresní derby proti Řevničovu v poměru 2:1 (Beneš, Lupák – Skoupý F.).

Řevničov jako druhý zástupce Rakovnicka v soutěži kromě prohry se Strašecím uhrál remízu 2:2 s FC Stochov (Skoupý F., Fujera) a nečekaně hladce přejel FK Stochov 4:2 (Husák Jan 3, Fujera). Je devátý, ale ještě o bod před ním jsou sedmé Slabce. Ty podlehly jasně 0:5 Arvatu, ale přehrály Horní Bezděkov 3:1 (Černý T. 2, Černý J.).

V tabulce střelců je z Rakovnicka nejvýš Karel Lupák, dal 8 gólů a výš jsou pouze Jungmann (Arvato) a Vébr (Jarpice).
V nejnižší okresní soutěži II. třídy startuje z Rakovnicka jen Velká Buková, ale vede si dobře – je druhá pouze o bodík za Unionem Slaný B. Buková dokonce tabulku vedla, ale v posledním kole bez příspěvku potrestaného střelce Daniše a dalšího kanonýra Zusky padla těsně 1:2 s Kačici, za kterou se dvakrát trefil Paluba.

Omilostněný Daniš aspoň režíroval hattrickem výhru v druhém zápase dne, v němž Buková přejela Jafru Slaný 7:2 (Daniš 3, Herink 2, Panc, Zuska). Václav Zuska se dělí o třetí místo v tabulce střelců se 13 góly.