Úvaly – Nové Strašecí 1:1 (0:1) PK 8:7

Hosté začali výtečně, protože nabídky přímého volného kopu se hned v 5. minutě zhostil Ducár, který dal krásný gól a poslal své spoluhráče do vedení. I zbytek prvního poločasu vypadal slibně, Strašecí hrálo dobře a Úvaly do ničeho nepouštělo.

„V poločase jsem hráče upozorňoval, že musíme trochu přidat a více běhat, jinak nás mohou domácí potrestat a vedení neudržíme. Bohužel jsme to nedokázali splnit a stalo se to," líčí trenér Václav Eck, podle kterého se hrál zápas dvou různých poločasů.

Po třech chybách za sebou jdoucích se domácí dostali v 54. minutě k vyrovnání. Strašecí od té doby nehrálo dobře, a i když měly Úvaly pouze jedinou šanci, kterou proměnily, byla remíza asi nakonec spravedlivá.

Došlo tedy na pokutové kopy, ve kterých měli hráči Nového Strašecí dva mečboly, ale nedokázali ani jednou desítku proměnit.
Tu samou šanci pak měli domácí, kteří se nabídnutého bodu zhostili lépe po sérii 8:7.

„Z Úval se body moc lehko nevozí, takže bod je pro nás plusový, ale trochu mě mrzí, že jsme nedokázali hrát celou dobu tak, jako v prvním poločase, protože jsme na vítězství měli. Na druhou stranu po našem inkasovaném gólu byli domácí lepším týmem a remíza je spravedlivá. Penalty už byly loterií," zhodnotil ještě komplexní výkon svých svěřenců kouč Eck.

Strašecí: Kut – Hartman, Bodeček (65. Flachbart), Obermajer, Mžourek – Hájek, Kaválek (70. Palko), Duchoň, Vašák – Ducár (70. Mrázek), Bukač.